Bolhedevej 3, 6753 Agerbæk

6753 bolhedevej 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stor Villa med egen lille skov

Åbent hus med tilmeldingskrav 11/8 – klik på billede –

Tæt på Agerbæk og naturen, ligger denne dejlige storvilla. Villaen er i et plan og kan rumme en meget stor familie eller liberalt erhverv. Ejendommen har nemlig sin egen afdeling med stue og værelse. Ejendommen har en stor lukket have ud til marker samt et jordstykke som er lagt ud i krat og skov. Villaen har udgang fra stuen mod syd og fra stue 2 mod vest hvor aften solen kan nydes. Herfra er der også kort afstand fra køkkenet. Til ejendommen hører en stor integreret garage samt et fyrrum med et nyere pille-fyr. Til ejendommen hører også en stor carport til redskaber, traktor og lignende.

Ejendommen indeholder; Stor og rummelig entré. Her er plads til opbevaring og overtøj. Herfra kan man gå direkte ind i den ene stue. Den er meget stor og udlagt i vinkel med et værelse tilknyttet. Her er mulighed for liberalt erhverv eller en teenageafdeling. Fra entreen kan man gå ind i stue/alrummet hvor spisebordet står og her kan man også have dagligstuen. Her er der også fløjdøre så man kan gå ud til den vestvendte terrasse. Køkkenet et rummeligt med god bordplads. Her er også plads til et spisebord. Forenden finder du et meget stort viktualierum. Fra køkkenet er der, i den anden ende, adgang til forældresoveværelset. Det er rummeligt og med skabsvæg. Fra alrummet kan du gå på badeværelset som har toilet og bruseniche. I børneafdelingen er der to store værelser samt et bad med toilet og bruseniche samt et godt bryggers med udgang til den integrerede garage eller gårdspladsen. Lige ude foran huset, kan man få skolebussen til at komme og samle børnene til og fra skole.

Agerbæk er en større by i provinsen, hvor der findes mere end 200.000 arbejdspladser indenfor en halv times kørsel. Byen har et aktivt erhvervsliv med mange selvstændige indenfor alle brancher. Områdets lægehus ligger ligeledes i byen, hvor der også findes indkøbsmuligheder både dagligvarer, brugskunst, el artikler, tøj og hobby m.m., spisesteder, frisører, overnatningsmuligheder og et rigt foreningsliv.

Agerbæk har også noget til børnene i form af skole fra 0. kl til 9. kl. Der findes også dagplejere, vuggestue og børnehave samt ungdomsklub til de større børn.

Der er gode cykelstier til nabobyerne samt busforbindelser til både Grindsted, Esbjerg og Varde samt ca. 10 km til motorvejen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bolhedevej 3, 6753 Agerbæk1.249.000 kr.5.601 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.866 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 205 ㎡Grund: 5586 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1840Sidste tilstandrapport er fra: 2021-06-03 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x