Kildebakkegårds Alle 108, 2860 Søborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Denne lejlighed er hele 120 kvm. etagemeter med en spænende planløsning

EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh udbyder nu denne utraditionelle lejlighed i 2 plan centralt beliggende men ugeneret på Kildebakkegårds Alle kun få hundrede meter fra bl.a. Søborg Hovedgade og Kildebakken S-togsstation som sikre nem og hurtig adgang til både DTU, Lyngby og City hvorfor lejligheden henvender sig til både den studerende som søger en delelejlighed, den etableret familie eller den som skal bruge meget plads til sine pladskrævende hobbies.

Lejligheden fordeler sig således: God entré med indbygget skab med plads til sko og overtøj. 2 gode soveværelser. Fint hvidt flisebadeværelse med badekar og terrazzogulv. Endvidere byder lejligheden på stor dejlig stue med et fantastisk lysindfald fra det store vinduesparti som er i hele stuens bredde og med god plads til at indrette sig på. Fra stuen er der en god trappe til kælderetagen som er høj og ligger næsten i jordniveau med store vinduer til vejen. Her føler man ikke, at det er en kælder man befinder sig i. Fra trappen er man i godt udnyttet køkken/alrum med god bord- og skabsplads. Køkkenet er opført i lyse elementer med bordplade i mørke materialer samt hårde hvidevarer i rustfrit stål, som giver en god kontrast. Stort disponibelt rum hvor kan fantasien sætter grænser for anvendelsen. Her er også udgang til parkeringspladsen Toilet med håndvask samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Lejligheden er beliggende i ejendom opført i 1967, hvor man bl.a. har brugsret til eget kælderrum, fællesvaskeri, tørrerum, cykelkælder, fællesparkering samt grønne fællesarealer med både borde/bænkesæt.

Lejligheden er beliggende meget centralt tæt på Søborg Hovedgade og Buddingevej men dog tilbagetrukket fra de store veje således, at der er minimalt trafikstøj. I gåafstand findes adskillige busforbindelser bl.a. med direkte bus til DTU samt Buddinge S-togsstation, hvilket sikrer let adgang til arbejde, studie eller city. Ligeledes ligger der i gåafstand flere indkøbsmuligheder i form af Kvickly, Netto mv. samt de øvrige specialbutikker som Søborg Hovedgade har at byde på. Endvidere har man i nærområdet flere hyggelige caféer, Fitness World, Gladsaxe Svømmehal og meget mere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kildebakkegårds Alle 108, 2860 Søborg2.995.000 kr.51.638 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.312 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 58 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1967