Klosterparken 21, 2680 Solrød Strand

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

2 plans rækkehus lige til at flytte ind i!

I en af de mest attraktive rækkehusbebyggelser i Solrød, da boligen er på næsten 150 m2,og der er 4 store værelser – 2 på hver 15 m2 og 2 på hver 10 m2.

Dette rækkehus er beliggende med en skøn vestvendt have ud til grønt fællesareal med legeplads. Til rækkehuset hører endvidere et udhus samt egen carport.

Boligen er beliggende i et meget børnevenligt område med egne grønne områder og legepladser. Der er lukkede stistystemer, som går under Tåstrupvejen, og som fører direkte til Uglegårdsskolen, det store idrætsanlæg med 3 indendørs haller, svømmehal, tennishal, boldbaner, kunstgræsplæne, udendørs tennisbaner. Der er også direkte adgang til gymnasiet, bibliotektet samt Solrød Center med 50 butikker, 5 supermarkeder, S-station med cirka 30 minutter til København samt et dejligt cafémiljø hvor der er plads til at slappe af og hygge sig med familier og venner.

Selve boligen er meget flot og faktisk lige til at flytte ind i, da ejendommen gennem de senere år er blevet opdateret og fremgår nu i flotte hvide farver. De indvendige murede vægge er blevet filset hvide, dørene i boligen er blevet udskiftet med hvide fyldningsdøre, der er nye lyse parketgulve i stuen og køkkenet. Køkken elementer er 10 år og fra Aubo. Badeværelse og gæstetoilet er ligeledes sat i stand. Der er lys gibslofter i stue og køkken.

Boligen indeholder en forstue, hvor der er mulighed for placering af fodtøj og overtøj. Så kommer man ind i et ca. 20 kvm. stort køkken/alrum med rigtig god spiseplads. Trapperum med flotte klinkegulve og plads til skabe. Adgang til det flotte gæstetoilet, hvor der er placeret vaskemaskine og tørretumbler. Stor lys opholdsstue med udgang til overdækket træterrasse samt vestvendt have. 1. salen indeholder et stort repos, adgang til de 4 omtalte store værelser samt flot badeværelse med brus og gulvvarme. På 1. salen er der parketgulve i værelserne.

Velkommen til en flot og indflytningsklart 2 plans rækkehus i Klosterparken 21….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Klosterparken 21, 2680 Solrød Strand3.395.000 kr.22.611 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.102 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 147 ㎡Grund: 174 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1973