Hjejlevej 8, 4200 Slagelse

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Fritidsbolig med blot hundrede meter til Stillinge Strand

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/9 – klik på billede –

Sommerhuset ligger blot få hundrede meter fra Stillinge Strands dejlige badevand og sand. Træhuset har et indbydende og klassisk sommerhus-look, og planløsningen giver jer to værelser med indbyggede skabe, plads til dobbeltseng og køjesenge, så både familie og gæster kan være her. Samtidig får I fantastiske rammer for samværet, da køkkenet er åbent ind til stuerne, så I kan være sociale også under madlavningen. Begge stuer har store vinduespartier, som lukker masser af naturligt lys ind, hvilket skaber en skøn sommerhusstemning under det hyggelige og varme træloft.

Køkkenet vender ud til den delvist overdækkede terrasse på den østvendte side af huset, så der ikke er langt fra kaffemaskine til stolen med morgensol. Huset byder også på en åben og sydvendt og dermed solrig terrasse. Den har karakter af gårdmiljø med høj hæk og masser af privatliv. Størrelsen taget i betragtning er haven ganske nem at holde med en stor plæne, staudebede og frugttræer. Haven er perfekt til boldspil og børnenes trampolin, ligesom den åbner for grønne projekter. I får desuden et rummeligt skur til opbevaring af alt fra havehynder til redskaber.

Hundrede meter nede ad vejen ligger der ishuse, når den søde tand skal adlydes i sommervarmen. 50 meter er der til caféen, og købmanden kan I komme til på fem minutter. Ellers ligger der en Dagli’Brugsen under tre kilometer væk. I kan også gå på opdagelse i gårdbutikkerne. For større indkøb er der cirka ti kilometer til Bilka, REMA 1000 og Netto i Slagelse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjejlevej 8, 4200 Slagelse1.095.000 kr.15.166 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.365 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 69 ㎡Grund: 803 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1965