Dr.Larsens Vej 58, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

God beliggenhed tæt på byen!

Åbent hus med tilmeldingskrav 11/9 – klik på billede –

En dejlig ejendom på en god beliggenhed, det er hvad du får, hvis du køber denne bolig på Dr.Larsens Vej 58!

Vi kommer selvfølgelig ikke udenom at fortælle om den fantastiske udsigt, der er her fra ejendommen. Her er flot på alle årstider, om vinteren hvor man kan se hen over alle byens lys, og om foråret og sommeren, hvor alt det grønne dominerer. Vi er helt sikre på, at du hver dag vil nyde dette!

Selve boligen er i rigtig fin stand og velholdt både ude og inde. Den er løbende renoveret over årene. Du får 93 boligkvadratmetre, som er meget veludnyttede. Huset består af et fint størrelse bryggers, et gennemgangsværelser, 2 gode værelser, badeværelse, stue samt et fint størrelse køkken.

Går vi udenfor, er der udover den dejlige udsigt også en masse gode hyggekroge over alt på ejendommen, hvor man rigtig kan nyde alle de dejlige sommerdage. Rundt omkring på ejendommen er der rigtig gode muligheder for opbevaring af værktøj og diverse haveredskaber. Bilen kan parkeres i carporten, eller foran carporten, hvor der er et par holdepladser. Derudover er der et skur i forlængelse af carporten.

Dr. Larsens Vej ligger meget centralt for Hadsten by, hvor der er alle de butikker, du har brug for i hverdagen. Vil du en tur til Århus, så kan du hoppe på toget og være i Bruuns Galleri på 20 min. Hadsten byder også på flere skoler, børnehaver, vuggestue, gymnasium og håndværkerskole. Så for børn og unge menneske, er der gode uddannelsesmuligheder her i byen.

Vi glæder os til at vise denne ejendom frem!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dr.Larsens Vej 58, 8370 Hadsten1.495.000 kr.14.044 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.133 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 93 ㎡Grund: 635 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1961