Niels W.Gades Vej 1, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Fin villa beliggende i Ødum!

Åbent hus med tilmeldingskrav 17/9 – klik på billede –

Velkommen indenfor på Niels W. Gades Vej 1 i Ødum. En fin rødstensvilla.

Og ja, du tænker måske med det samme, at det er en bolig med naturgas. Og ja, det er rigtigt, men her er også mulighed for alternativ opvarmning, idet der i udhuset er installeret brændefyr. På ejendommen er også sol-paneler, som sælger tidligere har brugt til opvarmning af forbrugsvand i sommer-halvåret.

Kommer du med indenfor i boligen, foregår dette via et fint vindfang, der fører dig videre ind i en fordelingsgang. I den ene ende heraf finder du et rigtig fint køkken med kogeø og med mulighed at sidde og nyde en kop kaffe på bar-stolene imens farmand laver mad. Fra køkkent er der en dobbelt fransk dør ind til en dejlig lys stue, der naturligt er opdelt i spise- og sofaafdeling. I stueplan er endvidere pænt et badeværelse samt soveværelse, og nedgang til husets kælder. Kælderen er rigtig brugbar og nuværende ejer gav kælderen den helt store tur, da de flyttede ind. Her er gode disponiblerum og endnu et badeværelse. En kælder oplagt til kontor, opbevaring af dine teenage-børn eller måske til gæster.

Bilen kan holdes i læ i den store carport, hvor der er plads til 2 stk. Ovenpå carporten er der et rigtig godt og brugbart loft, hvor det er muligt at have diverse opbevaring stående. I forlængelse af carporten er rigtig godt værksted, og det er også her, at du finder husets brændeskur.

Kender du ikke til Ødum kan jeg fortælle, at det er en lille landsby udenfor Hadsten. Har du børn, som skal i skole, så kan de komme med bussen til Hadbjerg skole. I Hadbjerg er der også børnehave, vuggestue og SFO. HØST-hallen er beliggende i Hadbjerg, som danner rammerne om mange gode timer for ungerne. Fra Ødum kører der bus ca. 1 gang i timen i dagtimerne til Randers og Århus. Skal du på motorvejen, så tager det maks. 3 min, at nå denne, mens det tager 15-20 min. at køre ind til Aarhus i bil.

Vi står klar med nøglerne, så giv os et kald på 86983600, så vi kan aftale tid til en fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Niels W.Gades Vej 1, 8370 Hadsten1.450.000 kr.8.804 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.994 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 157 ㎡Grund: 817 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1957