Jernbanegade 6A, 9500 Hobro

9500 jernbanegade 6a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Ejerlejlighed tæt ved gågade, indkøb og fjord

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/9 – klik på billede –

Velkommen til ejerlejligheden på Jernbanegade 6A, 1, der opvarmes med fjernvarme.

Lejligheden er beliggende i centrum af Hobro med udsigt til Vester Fjord og let adgang til gågaden med alle nødvendige indkøbsfaciliteter. Der er kort vej til busterminalen og gåafstand til naturskønne områder ved Fyrkat, Havn og fjord mv. Ejerligheden, der er på 93 kvm, har sin start i en rummelig entre med indbygget skabsplads. Videre fra entreen finder man en stor stue, hvor der er god plads til både spise- og opholdsafdeling. Herfra er der udgang til en altan. Der kan fra opholdsstuen nemt skilles et værelse fra.

Lejlighedens køkken er i hvide elementer og har en fin størrelse. Herudover indeholder lejligheden et soveværelse i en god størrelse og et badeværelse med bruseniche.

Til lejligheden hører der også et depotrum på loftet med og i kælderen er der fælles vaskefaciliteter. Herudover hører der en garage til lejligheden (nr. 2 fra venstre).

Den passer både til par og enlige eller som investeringslejlighed til udlejning…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jernbanegade 6A, 9500 Hobro995.000 kr.10.699 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.583 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 93 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1946Sidste tilstandrapport er fra: 2022-09-13 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x