Snavevej 32, 5683 Haarby

Snave, snavevej 32 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skønt landsted med 1,1 hektar nær dagligdagens gøremål

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/7 – klik på billede –

Istandsat, indflytningsklar og velholdt ejendom med mulighed for at udleve enhver drøm.

Midtvejs mellem Ebberup og Haarby sælges denne yderst velbeliggende og funktionelle bolig, hvor der med de rigtig gode udbygninger er rum og plads til hele familien – både fritidshåndværkeren og friluftsfamilien.

Her er god plads til både mennesker og dyr – og til en naturnær dagligdag med jordforbindelse, udsigt og fredfyldt fritid i hverdagsvenlig afstand af alt det, man har brug for.

Ejendommen på 186 m2 ligger uforstyrret og omgivet af en vidunderlig have med sol på terrassen og græs til dyr og børn.

Boligen er tidssvarende og løbende vedligeholdt, så I kan flytte direkte ind og indrette jer på nogle veldisponerede kvadratmeter, der fordeler sig med et dejligt bryggers med vaskefaciliteter,og hvor der er god plads til at komme af med overtøjet. Fra det rummelige bryggers er der adgang til et stort badeværelse med spa og brus samt ind til det store, velindrettede køkkenalrum med plads til hele familien. I stueplan endvidere en skøn opholdsstue med et dejligt lysindfald samt et godt værelse. – Der er gulvvarme i hele stueetagen.

På 1. sal finder man en god fordelingsgang med adgang til 4 værelser, hvoraf det ene i dag er indrettet som walk-in-closet. Her forefindes endvidere et godt badeværelse med brus.

Her får du et hus, der allerede føles som et hjem. Det er nemt at indrette sig i de lyse, reelle rum, hvor der er fine forudsætninger for at præge den tidsløse æstetik med farver og møbler. Alt er gedigent, så det hele kan tåle at blive brugt af både børn og voksne.

Udenfor har man flere gode udebygninger. Heriblandt en stor gildesal med pillefyr, et disponibelt rum i boligkvalitet samt et godt toilet – så der kan altså, med en relativ lille indsats, etableres en lejlighed/kontor eller lignende. Her er mange anvendelsesmuligheder! Endvidere et stort disponibelt rum også i boliglignende kvalitet, og hvorfra der er adgang til en dobbelt garage med to el-porte.

Foruden dette er der et godt udhus/værksted/evt. staldbygning, og hvor der til denne er anlagt endnu en skøn terrasse med flot udsigt over landskabet og med kig til den røde flotte kirke. Endvidere et stort, fint græsareal, der på nuværende tidspunkt er indhegnet i 2 folde – idyllisk i ordets fineste forstand.

Ideel som flerfamiliehus, hesteejendom, og meget mere.

Fra ejendommen er der kort afstand til Ebberup og Haarby, og skolebussen stopper lige udenfor døren. Ligesom der også kun er ca. 3 kilometer til den nærmeste strand ved Brydegård.

Kontakt EDC Assens på tlf.: 6471 3150 for en fremvisning af denne skønne ejendom….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Snavevej 32, 5683 Haarby1.850.000 kr.8.114 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.946 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 186 ㎡Grund: 10968 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1904

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x