Langgade 51, 7500 Holstebro

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Skønt etplanshus i Hogager

Skønt etplanshus i Hogager

I Hogager på Langgade 51 ligger dette skønne hus, opført i 1965.

I Hogager har man flere større byer indenfor kort køreafstand, herbilandt Holstebro indenfor 20 min. kørsel samt Viborg med omkring 30 min. kørsel. Derudover er der 2 min. kørsel til Skave, hvor der bl.a. er skole og fritidsaktiviteter.

Huset er opført i røde sten, trævinduer og et eternittag, som er skiftet i 2018. Huset opvarmes med fjernvarme. Der er rigtige gode muligheder i huset, idet man for relativt få penge kan modernisere indvendigt, da huset er i ét plan og ikke så stort. Man skal ikke tænke på taget, som typisk er den største omkostning ved renovering.

Indretning: Entré. Skønt bryggers med håndvask samt god plads til vaskefaciliteter. Dejligt køkken midt i huset med direkte adgang til stor stue, hvor der er spiseplads samt et godt lysindfald fra det store vinduesparti mod Vest. Der er udgang fra stuen til skøn terrasse. Badeværelse med brus og gulvvarme. Stort soveværelse med indbyggede skabe samt 2 gode værelser.

Til huset hører en muret garage samt en skøn have, som er let at vedligeholde. Der er desuden forhave, da huset er en smule tilbagetrukket på grunden. Endelig er der skønne terrasser på begge sider af huset, hvor sol og sommer kan nydes….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Langgade 51, 7500 Holstebro588.000 kr.5.069 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.175 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 111 ㎡Grund: 877 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1965