Solsortevej 1, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Regulær villa med god beliggenhed!

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/9 – klik på billede –

Vi byder dig her velkommen indenfor i et hus, som har en god beliggenhed tæt på alt, en optimal og godt udnyttet planløsning, samt hyggelige udearelaer for hele familien.

Huset fordeler sig på 92 kvadratmeter, dette lyder ikke af meget, men disse er rigtig godt udnyttet. Går vi indenfor kommer vi ind i husets bryggers, hvor her er fin plads til familiens overtøj mm. Det er også herude, at der er vaskesøjle. Fra bryggerset kommer vi videre ind i køkkenet, som er lyst og har en fin størrelse. Derudover danner huset rammer om 2 fine børneværelser, forældresoveværelse samt badeværelse. Gennem hele huset er der brugt de samme materialer, som giver en god rød tråd til boligen. Husets stue er rummelig, og her er gode muligheder for både at have et sofaområde samt spisebordsområde, hvor hele familien kan sidde samlet.

Haven er med mange hyggelige kroge, og det er værd at nævne den gode træterrasse, hvor solen kan nydes det meste af dagen. Her i haven er der også plads til, at familiens mindste kan have en trampolin eller andet stående. Til bilen er her en carport, hvor der i forlængelse af denne er etableret et godt udhus/værksted, som kan bruges til haveredskaber, værktøj, hobbyområder eller lign.

Ejendommen er rigtig godt beliggende, og tæt på alt det nødvendige for at få hverdagen til at gå op. Fra Solsortevej kan man se ned til engen, hvor her er dejlig natur til en gå- eller løbetur, og denne vej kan du også tage for at komme ned til midtbyen, hvor Hadstens butikker befinder sig.

Skole, børnehave, vuggestue, skov, togstation samt gode indkøbsmuligheder er også alt sammen indenfor kort gåafstand!

Ring til os på 86983600, så vi kan vise dig dette fine hus frem!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Solsortevej 1, 8370 Hadsten1.750.000 kr.18.538 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.989 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 92 ㎡Grund: 461 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1980