Cementstøbervej 2, 6630 Rødding

6630 cementstobervej 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Bolig og erhverv i imponerende flot stand

456 m² under samme tag, fordelt på bolig, kælder,værksted og erhverv.
Det er en ejendom helt uden sidestykke, du finder her på Cementstøbervej 2 i Jels. Her får du nemlig en rigtig velfungerende og vellykket kombination af bolig og erhverv. Du får masser af muligheder. Og plads i sig selv er der også masser af. Endelig står såvel boligdelen som erhvervsdelen i en flot og overtagelsesvenlig stand.

I 2008 undergik ejendommen en gennemgribende renovering. I 2009-2010 blev den helt tørre kælder renoveret, og igen i 2020 er der foretaget flotte moderniseringer i eksempelvis køkken-alrum og på første sal. De allernyeste opdateringer fra 2022 finder du i værkstedet.

Der er trævinduer i hele ejendommen med undtagelse af det netop renoverede værksted. Køkken-inventaret er fra Svane Køkkenet, og er implementeret med indbygget Quooker.
Der er gulvvarme på gæstetoilettet, i badeværelserne og forældresoveværelset, og det smukke trægulv i køkkenet er et canadisk Pitch Pine Douglas plankegulv. Øvrige trægulve i huset er i egetræ.

Planløsningen er i stueplan disponeret med en entré med et gæstetoilet, et lækkert køkken-alrum med terrasseudgang og et bryggers. Fra bryggerset er der forbindelse til erhvervsdelen, som rummer det nyrenoverede værksted, et stort oplagt butikslokale med gode muligheder for display i vinduet, endnu et stort lokale og et toilet.

På første sal får du en rummelig stue og et forældreafsnit med soveværelse og badeværelse. Dertil kommer yderligere en afdeling med to værelser, en stor og rummelig repos og endnu et badeværelse.

Der er mulighed for at nedlægge erhvervsdelen og benytte hele ejendommen til privatbolig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Cementstøbervej 2, 6630 Rødding1.895.000 kr.8.834 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.675 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 208 ㎡Grund: 1620 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1951Sidste tilstandrapport er fra: 2022-09-22 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x