Fynsgade 21, 6700 Esbjerg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

LEJLIGHED MED KØKKEN/ALRUM, STOR ALTAN & PARKERING

Åbent hus med tilmeldingskrav 12/10 – klik på billede –

EDC Poul Erik Bech Lejlighedsbutik har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne lejlighed, på en rolig gade i den centrale del af Esbjerg. Her er du kun en spytklat væk fra Broen Shopping Center, Rema 1000, offentlig transport samt Esbjergs hyggelige gågade, der tilbyder et væld af restauranter, caféer og shoppingmuligheder.
Du kan parkere bilen klods op ad din nye lejlighed, da der til ejendommen er en stor og gratis parkeringsplads, for ejendommens beboere. Endvidere finder du gode fællesfaciliteter i form af legeplads og grønne græsarealer.
Om lejligheden:
Når du træder ind ad hoveddøren, bliver du mødt af en rummelig entré med plads til sko og overtøj. Herfra kan du bevæge dig ud i alle boligens rum. Her finder du et dejligt soveværelse, hvor du har mulighed for etablering af kontormiljø. Endvidere finder du en god skabsvæg med plads til tøj.
Stort og rummeligt klinkebelagt badeværelse med lyse elementer. Her er der allerede installeret vaskemaskine og tørretumbler, så man slipper for at gå i kælderen, når der skal vaskes tøj.
Boligens hjerterum er den store stue i åben forbindelse til køkken/alrum, der indeholder plads til både opholds- og spiseafdeling og er i direkte forbindelse med udgang til boligens fantastiske og store altan som vender mod syd. Her kan du sidde ude hele dagen og nyde solens stråler i rolige omgivelser.
Om foreningen: Som den nye ejer af denne dejlige lejlighed, kommer du ind i en attraktiv og god ejerforening med en rigtig sund økonomi. Foreningen administreres af en professionel administrator, som holder styr på alt økonomi og papirarbejde. Ejendommen har i 2015 fået pålagt nyt tag.
Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fynsgade 21, 6700 Esbjerg1.248.000 kr.17.829 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.154 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 70 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1986