Rugmarksvej 28, 5800 Nyborg

5800 rugmarksvej 28 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Arkitektonisk spændende villa

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/10 – klik på billede –

Dette er en villa, hvor man ikke finder en lignende indretning. Med sin arkitektonisk spændende indretning, er det kun fantasien der sætter grænser for hvorledes man vil indrette ejendommen.

Allerede når man ankommer til ejendommen og står i indkørslen, ser man at der her er tale om et spændende og anderledes hus, hvilket kommer til udtryk i husets byggestil.

Til ejendommen er hørende nem lille forhave, hvor der også er carport. På den anden side af huset, er der ligeledes nem have, ligesom der er en god størrelse terrasse.

Ejendommen indeholder:
Entré, hvorfra der er adgang til lyst flisebadeværelse med brus. Fra entréen er der ligeledes adgang til spiseafdeling, som er i hævet niveau fra stue, således at det giver en naturlig opdeling af opholdspladsen. Fra spiseafdeling er der adgang til køkken, hvorfra der er adgang til bryggers. Fra spiseafdeling er der ligeledes adgang til værelse, som har en fin størrelse. Som før nævnt, ligger spisestuen i forskudt niveau, som giver en god overgang til den dejlig lyse og regulære stue, hvor der er god plads. Der er yderligere et værelse, som har en fin størrelse, inden man når ud til den egentlige værelsesafdeling, som er indrettet med en fordelingsgang med adgang til 3 gode værelser.

Med de rigtige ideer, er der her både mulighed for at lave stort køkken/alrum, ligesom de mange værelser, giver et væld af muligheder.

Kontakt EDC Nyborg, for at aftale tid til besigtigelse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rugmarksvej 28 , 5800 Nyborg1.395.000 kr.9.755 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.613 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 139 ㎡Grund: 720 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-16 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x