Karolinevej 17, 5500 Middelfart

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Rummelig familievilla i attraktivt kvarter ved Kongebroskoven

Åbent hus med tilmeldingskrav 11/3 – klik på billede –

– I særklasse veludnyttet bolig
– Ét af Middelfarts skønneste villakvarterer
– Dejlig udsigt ned over dyrehaven
– Fantastisk blomsterhave
– Tæt på skov, bælt og by

Det er utvivlsomt ét af Middelfarts allermest spændende villakvarterer, vi her kan præsentere jer for. Området grænser direkte op til Kongebroskoven og ligger i gåafstand til bæltet og den charmerende bymidte. Samtidig lever denne villa op til sine omgivelser, og foruden den gode plads får I en dejlig udsigt og en fantastisk blomsterhave med i købet.

Unge børnefamilier finder i stigende grad vej til kvarteret, hvor generationsskiftet har været undervejs i et par år. De lukkede vænger er trygge at færdes på, og der ligger en ny, god legeplads lige nede ved stadion. Alligevel er skoven det største aktiv, og I kan følge stierne hele vejen til Gammelhavn i hjertet af Middelfart.

Villaen har haft samme ejer, siden den blev opført i 1977, så noget tyder på, at I også vil blive boende, når først I kommer på plads. At huset ligger på en skrånende grund er desuden kun en fordel, for den gode underetage udnytter terrænet perfekt, så I får hele 225 etagemeter. Overetagen byder på et opdateret køkken-alrum med pænt inventar fra Svane, og bemærk de indvendige glasdøre, der lader dagslyset flyde uhindret gennem boligen. Fra den tilstødende opholdsstue træder I ud på en stor svalegangsaltan, hvor udsigten over dyrehaven hører til husets største aktiver. To værelser og et badeværelse får I også, og underetagen supplerer med yderligere et baderum. Dertil kommer bryggers og flere gode rum, så her er god plads til den børnerige familie.

Haven er anlagt med næsten 100 forskellige typer rododendron. De stedsegrønne surbundsplanter blomstrer smukt i forsommeren, og selvom der er mange rådyr i området, falder planterne ikke i deres smag. De store staudebede eksploderer i farver allerede tidligt på sæsonen, og da haven er meget veletableret, er udeområderne stort set selvkørende. Find derfor bare havemøblerne frem, læn jer tilbage og nyd de flotte omgivelser. Velkommen til Karolinevej 17….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Karolinevej 17 , 5500 Middelfart2.875.000 kr.14.491 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.643 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 175 ㎡Grund: 993 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1977

Karolinevej 17, 5500 Middelfart

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Yderst velholdt kvalitetsvilla i børnevenlige omgivelser ved skov og vand

Søger I en solid kvalitetsvilla, der ligger 5 minutters gang fra skoven med en høj beliggenhed, der giver jer udsigt ud over området og de smukkeste solnedgange, så se med her.Med en beliggenhed på en stille og rolig blind villavej, ligger denne velholdte villa, der er opført i 1977 og som har haft samme ejer siden. Området er børnevenligt med kort afstand til hverdagens vigtige ting som børnepasning, skole og fritidsaktiviteter. Derudover er der kun ca. 5 minutters gang til skoven og let adgang til Lillebælt, ligesom byens puls ligger i kort afstand fra boligen.Her er der passet på tingene, og der sket løbende vedligeholdelse. Boligarealet er hele 175 kvm, hvoraf de 34 kvm findes i underetagen. For ca. 15 år siden skiftede man køkkenet ud til et flot køkken fra Svane. På samme tid blev alle glas i vinduerne skiftet, og nyligt er de mørke døre inden for udskiftet med hvide døre. Den højtliggende villa er bygget ind i skråningen og den åbner sig op bagtil med den smukkeste udsigt ud over det naturskønne område. Planløsningen er gennemtænkt og her er værelser på begge etager. I stueplan finder man det velholdte køkken og alrum med glasdøre ind til opholdsstuen. Her er en pejseafdeling og videre udgang til udsigtsaltanen. Endvidere indeholder stueplan et badeværelse med bruseniche og badekar, et værelse og et soveværelse med skabe og udgang til en skøn ugeneret terrasse. I underetagen er der gode ekstra kvm og den er i dag indrettet med 2 værelser, endnu et badeværelse med en voksen- og en børnevask samt bruseniche, et disponibelt rum med flisegulv og et praktisk bryggers.Uden for er anlagt en have, der blomster hen over forår og sommer med masser af farver. Derudover er der græsplæne med plads til leg og på de mange terrasseområder og den sydvendte gårdhave kan man altid finde både sol, skygge og læ. Til boligen hører en carport og et drivhus. Boligen er til jer, der gerne vil bo centralt i forhold til både skoven, vandet, byen og hverdagens faciliteter. Vil I se og høre mere, så tøv ikke med at tage kontakt til os for yderligere oplysninger….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Karolinevej 17, 5500 Middelfart3.095.000 kr.15.600 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.542 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 175 ㎡Grund: 993 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1977