Karetmagervej 46, 7900 Nykøbing M

7900 karetmagervej 46 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

DEJLIG ETPLANSVILLA FÅ MINUTTER FRA NYKØBING

Blot få kilometer fra Nykøbings byskilt ligger denne hyggelige villa, hvor der er mange gode muligheder og kvadratmeter både ude og inde! Jeres kommende hjem er fra 1968 og I får hele 170 m2 i ét plan at boltre Jer på. Derudover er der en god og rummelig garage med plads til både køretøj og værksted/hobby.

Indretning: En stor entré med plads til at hænger overtøjet fra sig byder Jer indenfor. Herfra får I adgang til husets ene badeværelse med badekar, samt badeværelse og fyrrum. Fortsætter man ligefrem, træder I ind i et dejligt køkken i lyse materialer i forholdsvis åben forbindelse med alrum og en dejlig stor og rummelig stue. I stuen er der et dejligt og hyggeligt lysindfald og I har en fantastisk udsigt over åbne vidder. Herfra er der adgang til yderligere tre soverum. Her er således god plads til børnefamilien, der vil bo tæt på Nykøbing, men alligevel lidt “på landet” og der er samtidig rigelig mulighed for at etablere hjemmekontor og/eller hobby- og krearum. Huset rummer ydermere endnu et badeværelse og et stort, praktisk bryggers, hvorfra der er direkte adgang til garagen, så I kan sætte Jeres overtøj tørt, når ungerne har leget udendøre.
Haven udspiller sig også dejligt og frodigt, så I kan nyde årets fire årstider!

Jeres kommende hjem ligger i Vodstrup mellem Nykøbing og Tødsø, som er en lille og velfungerende landsby placeret midt på naturskønne Mors. På Mors er der mange gode naturtilbud med åbne landskaber, mose og skov – og ja, så er øen jo omringet af vand, så strand og vand skal du ikke lede længe efter. Derudover er der gode skoler, daginstitutionstilbud og masser af både idræts- og foreningsliv tæt på huset. Og på blot en lille køretur kan i nå Nykøbings bymidte, hvor I kan handle hverdagens fornødenheder og nyde gågaden og havnen.
Velkommen til Karetmagervej 46!

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Karetmagervej 46 , 7900 Nykøbing M795.000 kr.9.034 kr/㎡Ejer Udgifter: 839 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 170 ㎡Grund: 747 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1968Sidste tilstandrapport er fra: 2017-12-06 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x