Mælkevej 4, 4220 Korsør

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Villa på 202 etagemeter i Svenstrup

I Svenstrup er der mange muligheder for at komme ud og nyde naturen. Du har kort gå- og cykelafstand til skøn badestrand. Hvis behovet er at komme hurtigt fra A til B så er der ligeledes kort afstand til motorvejsforbindelse både mod København og Fyn/Jylland.

Forhaven er udlagt med fliser, så der er rigeligt med plads til at parkere bilen. I forhaven er der ligeledes opsat udhus, hvor der er fin plads til cykler mv.
Indenfor træder du ind i husets vindfang, hvorfra du går videre ind i fordelingsgangen. På din højre side er der et godt lyst værelse, som i dag anvendes som soveværelse. Ligeledes ligger der et pænt badeværelse. Yderligere er der 2 dejlige værelser mere og nedgang til kælderen. Fra gangen går du videre ind i husets dejlige lyse vinkelstue, hvor spiseafdelingen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen rummer også fint plads til hygge i sofaen når der skal slappes af.
Der er et pænt ældre køkken.

Kælderen har en super god anvendelighed. Der er 2 disponible rum, som pt. anvendes som værelser. Yderligere er der et godt badeværelse, hvor der er lavet stor bruseniche. Hertil yderligere 3 disponible rum, der i dag anvendes til opbevaring. Den gamle indbyggede garage er i dag anvendt til værksted, og her er super god plads til hobby mv.
Baghaven er udlagt med udestue, overdækket terrasse med plads til grillen og god græsplæne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mælkevej 4 , 4220 Korsør5.375.000 kr.24.804 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.060 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 101 ㎡Grund: 1190 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1958Sidste tilstandrapport er fra: 2023-03-06 check den her