Gl. Møllevej 23, 6640 Lunderskov

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Mange etagemeter i grundigt renoveret Lunderskov-villa

I får en del mere plads i denne villa, end man umiddelbart skulle tro, for her er ikke færre end 180 etagemeter at boltre sig på. I stueplan er der gode opholdsrum med køkken, spisestue og opholdsstue i tæt forbindelse og desuden et stort soveværelse, badeværelse og entré. Nedenunder er der flere gode og meget anvendelige disponible rum, et vaskerum og et badeværelse. Der er både direkte udgang til terræn og til indvendig trappe. Boligen er indflytningsklar, renoveret og endda malet i 2021. Den fremtræder lys, stilsikker og tidløs med enkelte smukke brudflader i designet, så indtrykket er overordentligt imødekommende.

På begge sider af huset er der terrasser, og hele grunden fremtræder strømlinet og vedligeholdelsesvenlig. I skal faktisk blot slå græs og klippe hæk, hvis I bruger haven i sin nuværende form. Ellers er der naturligvis mulighed for at tilføre ejendommen yderligere karakter ifølge jeres egen smag med bede, krydderurter og flere planter som supplement til det enlige og smukke birketræ, der pryder den ene side af den skrånende grund.

Huset er beliggende i et stille kvarter i Lunderskov og med behagelig kort afstand til mange af de steder, som man naturligt har sin daglige gang. Der er således ikke mere end få hundrede meter til nærmeste supermarked, ligesom der blot er godt seks hundrede meter til togstationen. Der er ti minutter til skolen og skønne naturområder i nærheden med eng, skov og å, så det altid er muligt at gå sin daglige tur i afslappende omgivelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gl. Møllevej 23 , 6640 Lunderskov1.095.000 kr.5.198 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.437 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 124 ㎡Grund: 988 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1963Sidste tilstandrapport er fra: 2023-02-06 check den her

Gl. Møllevej 23, 6640 Lunderskov

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot og præsentabel villa på 186 etagemeter.

Nu udbydes en indflytningsklar villa i Lunderskov beliggende på en stille vej. Boligens beliggenhed og rummelighed er ideel til både førstegangskøberen eller børnefamilien.Boligen er på 186 etagemeter og med 31 m2 godkendt boligareal i kælderen. Indrettet med stor lys entré med adgang til et stor lyst køkken med gulvvarme og hyggelig spisekrog. Endvidere åben forbindelse til stuen. Stor lys stue med udgang til den skønne terrasse og haven. Stort soveværelse med skabe og lækkert badeværelse med bruseniche og gulvvarme.Underetagen som er højloftet er indrettet med 2 gode værelser. fint badeværelse med brus og et stort lækkert vaskerum. endvidere disp.rum og adgang til garagen som kan benyttes til mange formål. Haven er anlagt med en fin græsplæne og indrettet med minimalt vedligehold. Der er gode terrasser hele vejen rundt så man kan nyde solen hele dagen.Beliggende tæt på centrum og kort afstand til skole, sport, off. transport, dagligvarebutikker og kort afstand til naturskønne områder.Kom og oplev denne skønne bolig og se dine muligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gl. Møllevej 23 , 6640 Lunderskov1.635.000 kr.10.988 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.960 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 124 ㎡Grund: 988 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1963

Gl. Møllevej 23, 6640 Lunderskov

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

RUMMELIG VILLA MED MANGE GODE BRUGBARE KVM

Velkommen til Gl. Møllevej 23 – her udbyder vi nu en rummelig villa, der er bygget i 1963 og samlet set råder over 180 kvadratmeter. Boligen og beliggenheden er skræddersyet til børnefamilier såvel som førstegangskøberne, der drømmer om hus, have og plads til fremtiden.I præsenteres først og fremmest for den 988 kvadratmeter store matrikel, der er let kuperet, hvilket må siges at være et stort plus. Det betyder nemlig, at villaens underetage mod vest ligger i niveau med gaden og indkørslen, mens overetagen ligger i niveau med haven mod øst. Det resulterer således i en brugbar og anvendelig underetage. Haven er anlagt med fin græsplæne, som kræver minimal pasning og pleje, og dertil kommer selvfølgelig de møblerbare terrasser, der giver mulighed for at nyde solen fra morgen til aften. Hoveddøren åbner op til en entré, og i direkte forlængelse venter boligens omdrejningspunkt – nemlig køkkenalrummet. Her kombineres spisestuen og dagligstuen, som begge byder på gode indretningsmuligheder, mens det tidløse og funktionelle køkken står klar med masser af bord- og skabsplads samt alt i integrerede hårde hvidevarer. Etagen rummer ligeledes et stort værelse og et badeværelse, mens underetagen byder sig til med fem rum og endnu et badeværelse. Rummene er naturligvis møblerbare og anvendelige, og her er plads til alt lige fra hobbyrum til teenageafdeling, kontor eller motionsrum. Her får I med andre ord mange muligheder!Beliggenheden er selvfølgelig også attraktiv. I Lunderskov har I praktisk talt alt, hvad I behøver for at sikre en nem og bekvem hverdag – listen er lang, og den tæller bl.a. bibliotek, boldklub, skole, dagligvarebutikker, bageri, spisesteder, læger og fitnesscenter. Som et ekstra plus bor I lige op ad Hvidkildeparken, mens både Mølleåen og mosen også ligger i gåafstand. Fra Lunderskov Station, 800 meter fra hoveddøren, kører toget fx til Kolding på mindre end minutter, og der er ligeledes hurtig adgang til E20….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gl. Møllevej 23, 6640 Lunderskov1.635.000 kr.10.988 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.399 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 124 ㎡Grund: 988 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1963