Aggersundvej 13, 9690 Fjerritslev

9690 aggersundvej 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Super flot villa med central beliggenhed

Skøn rødstensvilla med garage og en dejlig central beliggenhed, med gå afstand til indkøb, aktiviteter, skole m.m.

Huset fremstår meget velholdt og indenfor finder du en forgang med adgang til badeværelse og bruseniche, opgang til tagetagen samt adgang til en dejlig lys og rummelig stue. Stuen har god plads til både spisebord og sofaparti samt god loftshøjde. Fra stuen er der adgang til et stort og lyst soveværelse med indbygget skabsparti samt adgang til køkkenet, som er stort og lyst, grundet det gode vinduesparti – der er desuden god plads på køkkenbordet og meget skabsplads samt plads til spisebord. Fra køkken er der adgang til en baggang med god plads til fod – og overtøj samt adgang til et badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Tagetagen indeholder repos, fordelergang, et tekøkken med håndvask og skabsplads til opbevaring samt adgang til et stort værelse med udgang til altan. Endvidere finder du 3 soveværelser med ovenlysvinduer samt indbygget skabsparti.

Huset har derudover en kælder med værksted og garage med redskabsskur med grovkøkken samt en dejlig have.

Her får du en utrolig rummelig villa med mange muligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Aggersundvej 13 , 9690 Fjerritslev398.000 kr.2.217 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.385 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 172 ㎡Grund: 760 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1910Sidste tilstandrapport er fra: 2023-03-15 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x