Grønningen 9 1-tv, 1270 København K

1270 gronningen 9 1 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

2 altaner, smuk udsigt og lysfyldt lejlighed i Champagnehuset

Grønningen udgør en af Københavns mest eksklusive adresser, og her befinder vi os i et prominent grænsefelt mellem hjertet af Indre By, Nyboders charmerende arbejderhuse, Kastellets historiske vingesus og Østerbros rolige Ambassadekvarter. I disse omgivelser kan jeres nye boligkapitel komme til at udspille sig, for vi udbyder hermed en af Champagnehusets eftertragtede kvalitetslejligheder – glæd jer til 113 kvadratmeter, en grøn udsigt, to altaner og masser af herlighedsværdi.De runde facadevinduer drager associationer til champagnebobler, og af selv samme årsag har denne charmerende, arkitekttegnede funkisejendom fra 1939 med en sofistikeret adresse på Grønningen fået tilnavnet Champagnehuset. Der er tale om en af de mest ikoniske bygninger i hele København, hvor hver enkelt lejlighed er stilrent indrettet og har frit vue over Kastellet og Esplanaden. Hovedejendommen er tegnet af Ib Lunding, og vi kan bl.a. nævne, at der er elevator, hvorfor boligen er velegnet for købere i alle aldre.Lejligheden har en helt særlig atmosfære over sig, og den formår på fineste vis at kombinere charmerende, originale detaljer med mere moderne tiltag – hjemmet prydes således bl.a. af sildebensgulve, funktionelt interiør og gode opbevaringsløsninger. Planløsningen strækker sig over entré og gangareal, et disponibelt rum med vaskemaskine og mulighed for opbevaring, et funktionelt køkken, et WC og et soveværelse med altan og adgang til et moderne badeværelse med glasafskærmet brus og udluftningsvindue. Prikken over iet er uden tvivl de to stuer en suite, som begge har en flot størrelse, udsigt til grønne trækroner, og som bades i et naturligt lysindfald takket være de store vinduespartier – fra den ene stue er der endda udgang til altanen, hvorfra I kan nyde den betagende udsigt over Kastellet og de grønne omgivelser.I kan se frem til at bosætte jer i et af Københavns ubetinget mest eftertragtede områder. Her befinder I jer bare en smuttur fra Kastellet, Amaliehaven og havnefronten – dertil venter selvfølgelig også Toldboden, Nyboder, Esplanaden og et godt handelsliv på bl.a. Bredgade og Store Kongensgade, som huser nogle af byens allerbedste restauranter og forretninger. I kommer kort sagt ikke til at mangle noget i jeres hverdag, og som endnu et plus får I også indkøbsmuligheder og offentlig transport lige ved hånden med 700 meter til Østerport (med busser, metro, S-tog og regionaltog), 500 meter til metrostationen ved Marmorkirken og 950 meter til Kgs. Nytorv….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grønningen 9 1-tv, 1270 København K7.995.000 kr.70.752 kr/㎡Ejer Udgifter: 7.184 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: GStørrelse: 113 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1939

Grønningen 9 1-tv, 1270 København K

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Pragtlejlighed i Champagnehuset på 3 1/2 værelse med to altaner og udsigt over Kastellet. Elevator i bygningen med kald fra lejligheden.

Området:Grønningen hører til en af Københavns allerbedste adresser. Hele gaden er en arkitektonisk perlerække fra Østerport til Esplanaden og Bredgade. Med Kastellet som genbo samt Langelinie, Nyboder og Frederiksstaden som naboer, får du med base på Grønningen på én og samme tid masser af storby, grøn udsigt og mulighed for gåture i historiske omgivelser. Her er en række kulturtilbud, restaurationer, samt shoppingmuligheder i umiddelbar nærhed af adressen, men også metro, busser og station meget tæt påHovedejendommen:Hovedejendommen er beliggende Grønningen 7-9 og Hammerensgade 8 og er også kendt som “Champagnehuset”, som følge af de runde trappevinduer, der er sat forskudt som champagnebobler. Det gør facaden “levende”. Hovedejendommen er tegnet af arkitekt Ib Lunding og indeholder bare 41 lejligheder på de 6 etager samt loftsetagen fordelt på de 3 opgange; der er i øvrigt kælder. Lejlighederne varierer i størrelse fra 1-3½ værelses lejligheder. Stilen er funktionalisme tilført arkitektens eget særlige formsprog; udover de forskudte vinduer er ejendommen udstyret med tre svære, forskellige indgangsdøre af lyse lakerede brædder, som den besøgende straks bemærker. Vinduesrammerne og yderdørene er af brunmalet træ. Det er i øvrigt en pudseløjerlighed, at ejendommen mod gaden er opført i røde brændte tegl, men mod gården i lyse tegl. Ejendommen er den senest opførte ejendom på Grønningen og er én af de første ejendomme i København, der blev udstyret med dørtelefoner. Der er elevator i bygningen med kald fra lejligheden. Ejendommen er fredet, hvorfor der ikke betales ejendomsskat. Ejerlejligheden:Der er tale om en førstesalslejlighed med en forrygende udsigt over Kastellet fra lejlighedens to flotte stuer. Lejligheden er en 3½ værelses lejlighed på 113 BBR m2. Der er egeparketgulve og mørkbejsede paneler, vindueskarme og døre; man har lidt oplevelsen af at være på et skib, hvor udsigten mod Kastellet forstærker oplevelsen. Lejligheden indeholder rummelig entré/hall med garderobeskab, kammer med god skabsplads, soveværelse med altan mod gården og direkte adgang til nydeligt nyere brusebadeværelse. Der er fra entréen adgang til gæstetoilet holdt i oprindelig stil, samt lille anrettergang med skabe og ældre (dog ikke oprindeligt) Poggenpohl-køkken. Med store vinduespartier mod Kastellet er der opholdsstue med bred åbning mod spisestuen, der har dør til altan med udsigt mod Kastellet. Der er gode fælles faciliteter som vaske- og tørrekælder, samt brugsret til kælderrum….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grønningen 9 1-tv, 1270 København K8.250.000 kr.73.009 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.840 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: GStørrelse: 113 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1939