Grønningen 9 1-tv, 1270 København K

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Pragtlejlighed i Champagnehuset på 3 1/2 værelse med to altaner og udsigt over Kastellet. Elevator i bygningen med kald fra lejligheden.

Området:Grønningen hører til en af Københavns allerbedste adresser. Hele gaden er en arkitektonisk perlerække fra Østerport til Esplanaden og Bredgade. Med Kastellet som genbo samt Langelinie, Nyboder og Frederiksstaden som naboer, får du med base på Grønningen på én og samme tid masser af storby, grøn udsigt og mulighed for gåture i historiske omgivelser. Her er en række kulturtilbud, restaurationer, samt shoppingmuligheder i umiddelbar nærhed af adressen, men også metro, busser og station meget tæt påHovedejendommen:Hovedejendommen er beliggende Grønningen 7-9 og Hammerensgade 8 og er også kendt som “Champagnehuset”, som følge af de runde trappevinduer, der er sat forskudt som champagnebobler. Det gør facaden “levende”. Hovedejendommen er tegnet af arkitekt Ib Lunding og indeholder bare 41 lejligheder på de 6 etager samt loftsetagen fordelt på de 3 opgange; der er i øvrigt kælder. Lejlighederne varierer i størrelse fra 1-3½ værelses lejligheder. Stilen er funktionalisme tilført arkitektens eget særlige formsprog; udover de forskudte vinduer er ejendommen udstyret med tre svære, forskellige indgangsdøre af lyse lakerede brædder, som den besøgende straks bemærker. Vinduesrammerne og yderdørene er af brunmalet træ. Det er i øvrigt en pudseløjerlighed, at ejendommen mod gaden er opført i røde brændte tegl, men mod gården i lyse tegl. Ejendommen er den senest opførte ejendom på Grønningen og er én af de første ejendomme i København, der blev udstyret med dørtelefoner. Der er elevator i bygningen med kald fra lejligheden. Ejendommen er fredet, hvorfor der ikke betales ejendomsskat. Ejerlejligheden:Der er tale om en førstesalslejlighed med en forrygende udsigt over Kastellet fra lejlighedens to flotte stuer. Lejligheden er en 3½ værelses lejlighed på 113 BBR m2. Der er egeparketgulve og mørkbejsede paneler, vindueskarme og døre; man har lidt oplevelsen af at være på et skib, hvor udsigten mod Kastellet forstærker oplevelsen. Lejligheden indeholder rummelig entré/hall med garderobeskab, kammer med god skabsplads, soveværelse med altan mod gården og direkte adgang til nydeligt nyere brusebadeværelse. Der er fra entréen adgang til gæstetoilet holdt i oprindelig stil, samt lille anrettergang med skabe og ældre (dog ikke oprindeligt) Poggenpohl-køkken. Med store vinduespartier mod Kastellet er der opholdsstue med bred åbning mod spisestuen, der har dør til altan med udsigt mod Kastellet. Der er gode fælles faciliteter som vaske- og tørrekælder, samt brugsret til kælderrum….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grønningen 9 1-tv, 1270 København K8.250.000 kr.73.009 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.840 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: GStørrelse: 113 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1939

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x