Frederiksvej 13, 7900 Nykøbing M

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

HYGGELIG, NEMT OG BILLIGT BYHUS NÆR NYKØBINGS BYMIDTE

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/6 – klik på billede –

Velkommen til Frederiksvej 13, hvor I finder et charmerende dobbelthus, der er klar til en ny ejer. Her får man en bynær beliggenhed, der på trods af sin korte afstand til alt, har meget begrænset trafik. Det grønne område ved Fuglsøparken er kun 400 m væk, der er 600 m til centrum, hvor der er gågade m.v. og blot 700 meter til det hyggelige havnemiljø. Det vil I med garanti værdsætte i det daglige.

Ønsker du/I en nem hverdag hvad angår bolig, så er huset her helt oplagt. Med et boligareal på 98 m2, en grund på 250 m2 og gå-/cykelafstand til alt bliver det ikke nemmere. Med det sagt, så er huset særdeles velegnet til enlige, par, den lille familie og seniorer. Huset er ligeledes også oplagt til udlejning eller sekundær bolig.

Der er tale om et fint dobbelthus fra 1914, der rummer 56 m2 i stueplan samt 42 m2 udnyttet tagetageareal. Indvendigt er huset lyst og moderne, og man kan derfor flytte direkte ind. I haven er et udhus på 14 m2, hvor I kan få opbevaret diverse redskaber m.v. Huset opvarmes med fjernvarme og varmepumpe, så der er lave varmeudgifter. Generelt er det her billigere at eje end at leje.

Indretning: Lys entré. Fint badeværelse med brus. Flot og hyggelig stue, der kan indrettes på mange måder. Der er dejligt lysindfald fra vinduerne. I åben forbindelse med stuen er køkken/alrum. Pænt og lyst køkken af nyere dato. Herfra udgang til skøn og ugeneret terrasse i haven. Trappe til 1. sal. Her er repos og to fine værelser med dejligt lysindfald.

I får en nem grund, hvor tingene er gjort lette. Foran huset er grus samt flisebelagt holdeplads. Bag huset er en dejlig, privat have, der er anlagt i græs og med enkelte bede, hyggelig træterrasse samt udhus. En super nem grund, man hurtigt kan sætte sit eget præg på.

Så skal boligsituationen være nem og lige til på alle tænkelige måder, så er huset her det helt rette bud.

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Frederiksvej 13 , 7900 Nykøbing M1.395.000 kr.11.747 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.317 kr/mdrRækkehus/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 98 ㎡Grund: 250 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1914Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-07 check den her