Lokesvej 33, 7620 Lemvig

7620 lokesvej 33 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Projektsalg: Nybyggede dobbelthuse i den østlige bydel

Velkommen til det nye boligprojekt på Lokesvej, der indfanger essensen af moderne komfort og bekvemmelighed i den østlige bydel i Lemvig.

Her bygges rækkehuse på 80, 100 og 120 m2 til alle aldersgrupper.

Med 30-36 stilfulde, moderne rækkehuse tilbyder vi en varieret palet af boligstørrelser, der opfylder forskellige behov og livsstil. Med fokus på tilgængelighed, kvalitet og god rumfordeling er vores boliger designet til at imødekomme alle aldersgrupper, herunder ældre og kørestolsbrugere.

Området omkring boligerne byder på grønne, rekreative arealer, hvor hunden kan luftes og løbeturen klares. Derudover er der legeplads, hvor de mindste i familien kan få masser af tid til at flyve afsted, og stisystem, der forbinder jer til hverdagens fornødenheder.

Du får materialer af højeste kvalitet, både inde og ude.
Under opførelsen af rækkehusene er der især fokus på én ting – kvaliteten. Rækkehusene opføres af lokale håndværkere i materialer af den højeste kvalitet, så alt spiller både inde og ude.
Der er bl.a. fremspring i murværket og muret gesims. Inden døre får I loft til kip, 1-2 badeværelser, ventilationsanlæg samt lækkert Svane-køkken med skuffer, hvor I har mulighed for at præge det med jeres eget personlige touch Med tilvalgsmuligheder som udestue og ovenlysvinduer skaber vi et hjem, der opfylder jeres individuelle behov.

Hver bolig er udstyret med fliser hele vejen rundt om huset, en flot fliseterrasse, hvor sommerdagene kan nydes med venner og familie, og en carport med et isoleret redskabsskur. Der er tænkt på praktiske detaljer som opbevaring til skraldespand og cykler i carporten samt to parkeringspladser pr. bolig. Haven med en omkringliggende hæk giver privatliv og plads til udeliv.

Projektet ligger i forlængelse af den allerede etablerede Lokesvej, hvorfra I er tæt på alt, I vil få brug for i hverdagen. Med kort afstand til skole, daginstitutioner og ungdomsaktiviteter bliver det let at balancere familielivets behov. En cykelsti forbinder jer nemt og bekvemt til lokale indkøbsmuligheder og byens pulserende midte, mens de grønne arealer og åbne marker kun er få meter væk og indbyder til gå- og løbeture og friluftsliv.

Kom og oplev det bedste af moderne boligliv på Lokesvej i Lemvig – hvor komfort, kvalitet og en fantastisk beliggenhed forenes!

Læs og se mere om projektet på www.nylokesvej.dk og ring eller skriv gerne til os på 96634000 eller 711@edc.dk for en snak….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lokesvej 33 , 7620 Lemvig2.395.000 kr.19.958 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.932 kr/mdrRækkehus/FritidsboligEnergimærke: A2020Størrelse: 120 ㎡Grund: 402 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2024

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x