Skafterupvej 23, 4262 Sandved

4262 skafterupvej 23 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Landejendom med rigtig gode bygninger!

Landejendom med gode udlænger og mulighed for at tilkøbe mere jord, udbydes til salg. Her er et flot stuehus med 6 værelser, 2 badeværelser og nogle fine stuer.

Her er plads til heste med en god staldbygning og en fin fold. Har du brug for mere jord, så kan du kontakte medvirkende ejendomsmægler, og vi kan tage en dialog med sælger.

Længerne er virkelig brugbare. De er opført i gode materialer, og har du brug for plads til f.eks. Maskiner, materialer eller anden opbevaring, så er dette et rigtigt godt valg.

Indenfor ca. 1,5 km. Finder du fantastiske Bisserup. Her er både skove, en rigtig god badestrand og generelt en smuk natur. I Bisserup finder du også spisesteder bl.a. i form af en kro, fiskerestaurant og nem take away mad. Der findes også en Dag’li Brugs til mindre indkøb.

Ejendommen rummer en stor bolig på 272 m2 ifølge kommunens oplysninger og er indrettet således: Stort bryggers, renoveret køkken med gode detaljer og plads til spiseafdeling, to soveværelser, badeværelse med kar og bruseniche samt to store stuer. Boligens 1. Sal indeholder fire værelser og et badeværelse.

Værd at vide omkring ejendommen;

· Der er forberedt til gulvvarme i husets stueetage. Der er trukket varmeslanger og der mangler således en fyringsenhed .- eks. Luft til vand anlæg o.l.
· Ejendommen tilsluttes offentlig kloak – tilslutningsafgifter er betalt og der mangler gravearbejde på egen grund.

Vil du vide mere om denne fantastiske ejendom, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte EDC i Skælskør. Vi kan træffes alle ugens 7 dage på tlf. 58166666….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skafterupvej 23 , 4262 Sandved1.675.000 kr.6.185 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.614 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 272 ㎡Grund: 14000 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1879Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-15 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x