Bøgevænget 1, 4780 Stege

4780 bogevaenget 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt etplansvilla i Stege 

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne charmerende etplansvilla i hjertet af Stege by. Dette attraktive hjem er ideelt beliggende i et roligt og børnevenligt kvarter med kort afstand til både byens centrum, skoler, indkøbsmuligheder og naturskønne omgivelser. Med sin lyse og indbydende atmosfære er denne bolig det perfekte valg for både børnefamilier, par og seniorer, der søger komfort og bekvemmelighed i ét plan.

Velkommen indenfor i denne velholdte bolig på 131 m2 og byder på en rummelig planløsning med plads til samvær. Du mødes af en stor entré med fordeling til husets badeværelse med kar og brus. Desuden et værelse og soveværelse med gulvarme god skabsplads. Køkkenet er retro af udtryk men har god skabsplads og praktisk spiseplads til hverdagen. I forbindelse med køkkenet er en skøn opholdsstue med gulvvarme og herligt lysindfald fra det store vinduesparti, hvor der også er flot udsigt over marker og vand samt smuk solnedgang.

En tilbygning danner rammerne om et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og en ekstra stue ensuite med opholdsstuen.
Her har der tidligere været teenageafdeling og hvis behovet er der, kan der laves to gode værelser.

Til håndværkeren henvender ejendommen sig særdeles godt med et yderst anvendeligt værksted og en stor garage med filebænk og udtag til el, trykluft og spånsugningsrør. Hertil er der indlagt 63 ampere så du også kan lade elbilen uden problemer. Parkeringsarealer er der også nok af, så der er plads til både campingvogn og flere biler.

Til boligen hører en skøn solrig have, primært anlagt med græs og blomsterbede langs skelgrænsen samt havevandingsanlæg, så du kan nyde tilværelsen og blot lade ungerne lege og boltre sig. Ikke langt fra huset ligger Stege Bugt, hvor du kan opleve de smukkeste solnedgange.

Fra ejendommen er du i kort afstand til idrætshal, fodboldbaner, svømmehal, fitness og meget mere. Stege byder desuden på et hyggeligt handelsstrøg med butikker, restauranter, caféer mv.

Lyder det spændende, så tøv ikke med at kontakte RealMæglerne Ryberg & Thorsbro på telefon 72170772 for en aftale om fremvisning. Vi fremviser alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bøgevænget 1 , 4780 Stege1.395.000 kr.9.347 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.157 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 131 ㎡Grund: 931 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-19 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x