Gøttrupvej 277, 9690 Fjerritslev

9690 gottrupvej 277 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Utrolig flot villa med spændende detaljer

Gennemført murermestervilla med glaseret teglstenstag. Huset er fuldmuret, har gulvvarme i hele underetagen og har smukke murede trapper og detaljer i hele huset.
Villaen er i 2 plan og stueplan indeholder entré med god garderobe- og opbevaringsplads, et stort og lyst køkken/alrum med køkken i en landlig, romantisk stil med god arbejdsplads og spændende detaljer. Fra køkken er der en smuk trappe ned til kælder, som er oplagt til vinkælder eller viktualierum.
Alrummet har desuden et stort og lyst opholdsrum med dejlig spiseplads, hyggeligt sofahjørne samt udgang til terrassen. Hele alrummet har smukke lyse klinker på gulvet og smukke stuklofter. Stuklofter og de lyse klinker går igen i hele stueplan og der er generelt en gennemført stil i hele huset.
Fra alrummet er der desuden adgang til et stort bryggers med masser af skabsplads og videre findes et stort og lyst badeværelse med hjørnekar og stor bruseniche – alt er holdt i samme flotte stil, som køkken.
Fra alrummet findes endnu en smuk trappe til tagetagen som indeholder et stort og lyst soveværelse, fint toilet som er klargjort til en evt. bruser samt 2 identiske værelser, begge med hems. Der er endvidere lavet hems til opbevaring over soveværelset. I tagetagen er der udgang til en tagterrasse som mangler lidt færdiggørelse, men hvor potientialet er til at få øje på.

Til ejendommen findes en dejlig aflukket have med hegn hele vejen rundt samt en fin carport med indbygget skur, opført i samme stil som huset.

Huset er beliggende i Gøttrup by, kun 2 km fra skole, vuggestue, børnehave mm. samt kun 6 km fra handelsbyen Fjerritslev….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gøttrupvej 277 , 9690 Fjerritslev1.150.000 kr.5.445 kr/㎡Ejer Udgifter: 918 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 205 ㎡Grund: 536 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1914Sidste tilstandrapport er fra: 2023-08-30 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x