Klostervej 28E 2-mf, 5000 Odense C

5000 klostervej 28e 2 mf 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderne lejlighed midt i Odense nær byliv og offentlig transport

Det bliver ikke meget mere centralt i Odense end Klostervej 28E, hvor man bor helt tæt på midtbyen, gågaden, Kongens Have og Banegården. Det moderne byggeri er fra 2009, og denne lækre lejlighed ligger på andensalen. Hjemmet er flot og har dertil en stor altan med udsyn til det fantastiske gårdmiljø, som er velanlagt med masser af kroge, grønne områder og hyggelige aktiviteter.

Man bliver mødt af et gennemført indre med flotte plankegulve og højt til loftet, så snart man træder ind i den store stue, hvor der udover de førnævnte fine detaljer også er et dejligt lysindfald fra det store vinduesparti, som flankeres af en høj glasdør ud til altanen.

Fra stuen ledes man gennem en stor åbning ind til det helt nye køkken (ubrugt 2024), som er med marmorerede grå fronter, der i sammenspil med de gennemgående sorte detaljer giver et eksklusivt look til rummet. Herfra er der åbent kig til spiseområdet, som også er veloplyst og stilfuldt samt med fransk altan. I modsatte ende af lejligheden kommer man til et værelse med integreret skabsvæg og endnu en fransk altan. Ved siden af ligger badeværelset, der er i samme stil som køkkenet og med støbt bruseniche samt plads til vaskesøjle.

Takket være den absolut centrale placering har man kort afstand til alle midtbyens mange tilbud, hvor man for eksempel kan nyde gode forestillinger på Odense Teater, gåture i Kongens Have, ved Munke Mose og i Eventyrhaven eller shopping langs Kongensgade, der løber parallelt med Klostervej. Der ligger også et hav af restauranter og caféer i gåafstand, således at Odenses kulinariske scene nemt kan udforskes. Dertil kører letbanen forbi på Østre Stationsvej, hvorfra I hurtigt kommer til for eksempel området omkring Albanigade samt Syddansk Universitet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Klostervej 28E 2-mf, 5000 Odense C3.495.000 kr.36.789 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.589 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 95 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2009

Klostervej 28E 2-mf, 5000 Odense C

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Lys og rummelig 3-værelses centralt I Odense C

Nybolig Odense Palle Jensen kan nu præsentere denne skønne 3-værelses lejlighed I Odense C. Med beliggenheden på Klostervej er du tæt på alt hvad det pulserende byliv tilbyder, fx det fantastiske butiks- og cafemiljø, skønne grønne og rekreative områder samtidig er du ikke langt fra skole, daginstitutioner, off. transport, Odense Banegård, Letbanen som nemt fører en til Rosengårdscentret, Bilkabyen, Ikea m.m.Lejligheden er beliggende på 2. sal i en yderst velholdt og ordentlig ejendom med bl.a. elevator. Indvendig rummer lejligheden en stor og lys stue med plads til sofaarrangement, spiseplads og udgang til en fantastisk altan mod vest, og dermed kig til det måske hyggeligste gårdmiljø I Odense med skak, putting- og petanquebane. Derudover rummer lejligheden et stort badeværelse med bruseniche og vaskesøjle, et moderne køkken i åben forbindelse til stuen, et stort soveværelse med skabsplads samt muligheden for at lave et ekstra værelse i forlængelse af køkkenet, som det kan ses på plantegningen.Lyder dette som noget for dig, så kontakt Nybolig Odense Palle Jensen på 6613 1323 for nærmere information og eller fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Klostervej 28E 2-mf, 5000 Odense C2.897.000 kr.30.495 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.461 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 95 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2009