Prinsensgade 2 2-th, 9800 Hjørring

9800 prinsensgade 2 2 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velkommen til Gartnergården, der er en af Hjørrings største og mest veldrevne ejerforeningen.

RUMMELIG LEJLIGHED CENTRALT I HJØRRING C

Lejligheden her er helt unik og fremstår indflytningsklar med et væld af flotte og charmerende detaljer, store lyse rum og en smuk udsigt over byens tage og ikke mindst parken Christians Gave.

Her får du den mest centrale beliggenhed, tæt ved bl.a. indkøb, restauranter, det nye teater, offentlig transport og byens flotte parker.

Ejerlejligheden tager imod med dørtelefon ved gaden og har en bred velplejet trappeopgang op til 2. sal. Her kommer man til den flotte ejerlejlighed med et boligareal på hele 110 m², der indeholder fint værelse med udgang til lille altan, stort soveværelse med skabsvæg med skydelåger, flot køkken hvorfra man har udsigt til parken, når man står og laver mad. Derudover er der lyst og pænt badeværelse med bruseniche og udgang til endnu en altan, hvorfra der også er udsigt til Christians Gave.
Det helt specielle ved denne lejlighed er dog de to fantastiske stuer en suite. Her får man masser af plads, flotte gipslofter med stuk, parket gulv og en skøn pejs med indsats til at fuldende stemningen.

Til ejerlejligheden hører kælderrum og cykelskur, ligesom der er gennem ejerforeningen er adgang til god vaskekælder og mulighed for at leje istandsat festlokale i kælderen. Hvis man skal have overnattende gæster er der også mulighed for at leje lokalet til dette.

Vil du høre mere? Så kontakt os alle ugens dage på tlf.: 98 91 09 00…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Prinsensgade 2 2-th, 9800 Hjørring1.195.000 kr.10.864 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.714 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 110 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1941

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x