Stadionvej 5, 4970 Rødby

4970 stadionvej 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Smukt istandsat villa med stor grund og charme

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/8 – klik på billede –

Drømmer du om et landligt getaway med masser af plads og charme? Så er denne villa det perfekte match for dig. Ejendommen er gennem årene blevet nænsomt istandsat med stor opmærksomhed på detaljer og materialer, der forener britisk slotskøkken, franske vinæstetikker og den uundgåelige danske hygge. Med et boligareal på 145 m2 og en rummelig grund på knapt 2000 m2 får du her et hjem, der emmer af ro og idyl.

Stuehuset byder velkommen med en bagindgang, der fører til et praktisk bryggers og videre til et stort wellness badeværelse. Herfra fortsætter boligen ind i det imponerende køkken-alrum, hvor de smukke detaljer virkelig kommer til deres ret. Dette rum åbner sig til en hyggelig spiseplads og en opholds- og tv-afdeling, hvor du kan nyde udsigten til haven gennem de smukke to-fløjede terrassedøre.

Den elegante kvartsvingstrappe fører op til første sal, hvor et stort soveværelse og to rummelige værelser venter. Hver del af huset er gennemsyret af en følelse af hjemlighed og varme, hvilket gør det til et sted, der skal opleves.

Ejendommens udbygninger tilbyder mange muligheder for hobby og opbevaring. Et stort og højloftet rum kan bruges som lade, værksted, eller hvad end du drømmer om. Derudover finder du orangeri, drivhus, potterum, gæsteværelse, hjemmekontor, “man-cave”, hobbyrum og ekstra bryggers, alt sammen smukt renoveret i samme stil som hovedhuset.

Sælger har desuden installeret et moderne luft-til-vand anlæg, hvilket sikrer en effektiv og miljøvenlig varmekilde. Denne villa er en sjælden perle, som skal opleves på egen hånd for virkelig at forstå dens charme og potentiale. Tøv ikke med at booke en fremvisning – dette skønne hjem kunne meget vel være din næste oase!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stadionvej 5 , 4970 Rødby1.099.000 kr.5.699 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.618 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 145 ㎡Grund: 1971 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1923Sidste tilstandrapport er fra: 2020-08-27 check den her

Stadionvej 5, 4970 Rødby

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Et helt særligt fri -og landsted.

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/11 – klik på billede –

Søger du dit helt eget “landlige Getaway”, hvor der er højt til loftet – ro og et hjem med en atmosfære som omfavner dig.

I ejendommen her, er der virkelig ad flere omgange lagt sjæl og kræfter i istandsættelsen. Du ser smukke og kreative detaljer med inspiration fra det britiske slotskøkken, til de franske vinerier blandet med den danske hygge ikke at forglemme.

Det her skal opleves !. – se bare billederne.

Stuehuset er indrettet med bagindgang og bryggers med forbindelse til stort wellness badeværelse til den ene side – samt til den anden side ind til køkken all-rum, som virkelig er et så smukt rum. Videre rundt til spiseplads og hyggelig opholds -og tv afdeling. Fra køkkenet er der smuk kvartsvingstrappe til 1. sal hvor der er stort soveværelse og 2 store værelser.

Bemærkes skal også at der fra opholdsstuen i gavlen er to smukke 2-fløjet terassedøre ud i haven.

Udbygningen er delvis et stort og højloftet disponibelt rum – lade eller værksted om du vel. Derudover er der faktisk flere muligheder, der er orangeri, drivhus, potterum, gæsteværelse, hjemmekontor, “man-cave”, hobbyrum og bryggers. Den smukke renovering og istandsættelse går med over i udbygningerne. – Kom selv og se.

Sælger har netop nyindlagt luft til vand anlæg. – så der er en super varmekilde.

Stedet skal opleves, før eller siden. – Måske det står og venter på dig.
**********************************
# Flexbolig. Langt de fleste boliger her i regionen kan opnå fleksbolig tilladelse, således at der ikke er bopælspligt.
Du kan læse mere om ordningen her www.flexbolig.nu…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stadionvej 5 , 4970 Rødby1.275.000 kr.6.611 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.782 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 145 ㎡Grund: 1971 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1923Sidste tilstandrapport er fra: 2020-08-27 check den her