Strandvejen 40, 7741 Frøstrup

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Pragfuldt beliggende ejendom

Ejendommen er beliggende i storslået natur tæt ved Lildstrand, med store strande og et enormt, unikt, fredet og kuperet landskab med klitter, hede, skov og søer. Et idyllisk område præget af lyng, hedemose, enge, nåletræer, små søer m/rørskov, uspoleret natur og et hav af vandrestier. Her er kort afstand til Bulbjerg, Danmarks eneste fuglefjeld og Fuglereservatet Vejlerne, som er Nordeuropas største fuglereservat, med rig mulighed for at opleve flere sjældne fuglearter.
Ejendommen har mange kvadratmeter at boltrer sig på, både inde og ude. Ude finder du en 13.334 kvm stor naturgrund og indenfor findes en stor bolig med hyggeligt køkken med god spiseplads og klinker på gulvet, i åben forbindelse findes en stor stue med synlige bjælker og stort vinduesparti i gavlen med udgang til udestue og en dejlig udsigt til haven. Fra stuen er der adgang til et værelse/kontor med eget badeværelse og i stueplan findes endvidere et toilet, fyrrum, stort værelse samt et stort rum på ca. 60 kvm. som tidligere har været brugt som trykkeri.
Der findes desuden en stor tagetage som indeholder en stor stue med stort vinduesparti i gavlen med stort lysindfald, god udsigt og udgang til stor altan, et stort repos med mange anvendelsesmuligheder, 3 store og gode værelser samt lille depotrum.

Til ejendommen findes en 60 kvm garage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandvejen 40 , 7741 Frøstrup850.000 kr.2.349 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.597 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 361 ㎡Grund: 13334 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1920

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x