Oldmarken 21, 2880 Bagsværd

2880 oldmarken 21 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Nu udbydes skøn familievilla fra 1954 i roligt kvarter. Huset er på i alt 180 kvm fordelt med 90 kvm i stueplan og 90 kvm i den ekstraordinært høje kælder. Alle husets kvadratmeter er udnyttet til perfektion og rummer to meget lyse stuer med udgang til solrig terrasse. Derudover er der et stort soveværelse med indbyggede skabe. ~Her er også et lille børneværelse med indbygget skab. Køkkenet er ældre og trænger til udskiftning. Badeværelset i stueplan rummer separat bruseplads. I den forbindelse kunne det være oplagt at lave køkkenet om til et soveværelse og i stedet lave et køkken/alrum. Dermed kan stueplan laves om til hus med tre soveværelser.

Kælderen rummer to store rum, fyrrum/værksted og stort ældre badeværelse med badekar og vaskemaskine. ~Kælderen har også egen indgang og viktualierum. Kælderen kan blive den perfekte opholdskælder til teenageren der ønsker privatliv og store rum. Loftshøjden er ekstraordinær og kan med en kærlig hånd blive helt fantastisk.

Haven er nem og overskuelig med gammel beplantning.

Huset trænger til en opdatering men kan meget nemt blive drømmehjemmet for børnefamilien der ønsker at bo på en attraktiv adresse i Bagsværd med kort afstand fra alt hvad hjertet begærer af natur, daginstitutioner, skoler og fritidstilbud….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Oldmarken 21 , 2880 Bagsværd4.800.000 kr.37.736 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.046 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 90 ㎡Grund: 633 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1954Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x