Strandvej 17, 9500 Hobro

9500 strandvej 17 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot vedligeholdt rødstensvilla – tæt på centrum

I hjertet af Hobro – meget tæt på havn og by – ligger denne flotte vedligeholdte villa i 3 etager med en lækker lukket baghave, der har et skønt gårdhave- og terrassemiljø.

Villaen er indrettet i 3 plan og indeholder i stueplan: Entre med trappe til 1. sal og kælder samt udgang til gårdhavemiljøet. Herfra er der adgang til en fordeler gang, gæstetoilet, spisekøkken med lyst køkken, hvor der er god skabs- og bordplads. Fra køkkenet, kan man gå i en skøn lys spisestue, der ligger åbent mod opholdsstuen, der også har en hyggelig karnap.

På 1. sal er der et repos. Et stort gavlværelse med walk-in-closet. Værelset kan, med blot en skillevæg, laves til to værelser. Herudover er der et soveværelse med udgang til altan, hvor der er udsigt mod by og havn og et badeværelse med bruseniche.

Kælderen indeholder et trapperum, åbent mod vaskerum. Der er gangareal mod et fint bryggers og to disponible rum – det ene med karnap. ”Karnaprummet” bruges som hobby og syrum. Det ville være perfekt til et teenageværelse med dør til det andet disponible rum, hvor der kunne indrettes stue eller multirum.

Villaen ligger forrest på grunden, hvilket giver et lækkert baghavemiljø. Der er både en muret garage og et muret udhus/værksted. I læ af disse to bygninger er der flisebelagt gårdhave/terrasse. Haven, der er lidt kuperet, består af græsplæne og få bede. Træerne er med til at man føler sig ugeneret, når man er i haven

Beliggenheden bliver næsten ikke mere central. Man er i gåafstand til by, fjord og havn….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandvej 17 , 9500 Hobro1.795.000 kr.9.217 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.898 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 120 ㎡Grund: 1209 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1932Sidste tilstandrapport er fra: 2023-05-11 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x