Kornumvej 19A, 9670 Løgstør

9670 kornumvej 19a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Pæn og velholdt udlejningsejendom med 2 lejemål

Ejendommen er beliggende i Skarp Salling, hvor der er kort afstand til indkøbsmuligheder, skole, idrætshal samt skøn natur. Der er kort afstand til Løgstør by og så er der gode offentlige transportmuligheder fra ejendommen. Ejendommen er beliggende på en dejlig nem grund på 429 kvm. Grunden er indrettet med en stor gårdsplads og flisebelagt terrasse (delvist overdækket). Herudover er der til ejendommen en god stor garage med el port og tilhørende værksted.
Ejendommen er løbende moderniseret med bl.a. plasticvinduer, pille fyr samt facaderenovering mod nord. Indvendigt fremstår begge lejligheder i pæn og velholdt stand, lige klar til indflytning. Lejlighederne er løbende moderniseret og godt indrettet med gode og lyse rum.
Ejendommen byder på 2 lejemål, hvoraf lejemålet i stueplan lige nu er udlejet til 3.500 kr. pr måned. Lejligheden på 1. sal er pt. ikke udlejet. Potentiel lejeindtægt: 84.000 kr. pr år.
Stueplan: Lejligheden i stueplan er 97 kvm. stor og indrettet med entre, badeværelse med gulvvarme. Herudover er der et stort, åbent og lyst køkken i åben forbindelse til stor stue. Herudover er der 2 gode værelser. Lejligheden fremstår særdeles pæn og velholdt.
1.sal: Lejligheden har separat indgang med en fin entre og god trappe til lejligheden. Lejlighedens 97 kvadratmeter fordeler sig på et velholdt køkken med spiseplads. I forlængelse af køkkenet er der en stor regulær stue – Herudover er der et fint moderniseret badeværelse, stort værelse, kontor samt soveværelse.

Udover de 2 lejemål, er der i ejendommen et stort disponibelt rum på 44 kvm. med mange anvendelsesmuligheder, hvor der lige nu er indrettet med fyrrum og plads til opbevaring….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kornumvej 19A , 9670 Løgstør695.000 kr.1.791 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.437 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 388 ㎡Grund: 429 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1890

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x