Gyden 6, 8920 Randers NV

8920 gyden 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Denne bolig i Ålum er perfekt for dig, der drømmer om at bo i smukke, rolige omgivelser med nem adgang til byen. Beliggende kun 20 minutters kørsel fra Randers og for enden af en lukket villavej med udsigt til skoven, får du her det bedste af to verdener – naturens fred og byens bekvemmeligheder.

Boligen er udstyret med en energivenlig og klimavenlig varmepumpe, der sikrer en moderne og bæredygtig opvarmningsløsning. Hvis du har adgang til brænde, er der også mulighed for at benytte fastbrændselsfyret.

Boligen byder på et stort, lyst køkken-alrum med masser af plads, både til hverdag og til gæster. I stueplan findes der tre værelser med indbyggede skabe samt et soveværelse. Her er også et flot badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Underetagen rummer en stor stue eller multirum med brændeovn, der åbner op for mange anvendelsesmuligheder. Der er desuden et bryggers, et ekstra badeværelse samt et praktisk viktualierum i kælderen.

Ejendommen inkluderer en stor garage med tilhørende værksted og et udhus. Udenfor finder du en hyggelig have med gårdhavemiljø og bålplads. Boligen blev flot renoveret i 2004, blandt andet med vedligeholdelsesfrie plastvinduer.

Ålum byder på et aktivt lokalsamfund med blandt andet fællesspisninger og mange andre aktiviteter som foredrag, yoga og oktoberfest. Få kilometer fra boligen ligger den smukke Fussingø sø, der er ideel til både vandre- og løbeture samt vinterbadning.

Hvis du ønsker at blive en del af et skønt lokalsamfund i naturskønne omgivelser, er denne bolig det helt rette valg. Kontakt os for en fremvisning og oplev alle de muligheder, denne bolig har at tilbyde….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gyden 6 , 8920 Randers NV845.000 kr.4.199 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.312 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 186 ㎡Grund: 889 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1970Sidste tilstandrapport er fra: 2023-03-13 check den her

Gyden 6, 8920 Randers NV

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot villa i to plan i Ålum

I Ålum ligger denne moderniserede villa på 186 m2, der har en god planløsning, som fordeler sig over to etager. Inden døre får I nemlig fire værelser, to badeværelser, et bryggers, et køkken-alrum og en stue med udgang til en sydvendt terrasse. Huset opvarmes med en nyere luft-til-vand-varmepumpe. Huset gennemgik en større renovering i 2002 og fremstår meget flot og velholdt. De fire værelser er alle gode størrelser og tre af dem har endda indbygningsskabe, så pladsen kan udnyttes optimalt. Samlingspunkterne i helholdsvis stueplan og i den høje underetage er ganske lyse grundet sydvendte vinduer. Endelig er der også et badeværelse på hver etage. Udenfor har I glæde af en hyggelig have, en garage med to disponible rum samt en overdækket terrasse mellem garagen og hoveddøren. Dertil kommer de solrige terrasser ved huset. I bosætter jer i Ålum, som er en hyggelig, mindre by med kort afstand til Randers. Byen er omringet af smuk natur, og der er en kort køretur til både dagtilbud, indkøb og skole….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gyden 6 , 8920 Randers NV998.000 kr.4.959 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.027 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 186 ㎡Grund: 889 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1970Sidste tilstandrapport er fra: 2023-03-13 check den her