Rævagervej 8, 8981 Spentrup

Linde, raevagervej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa til den pladskrævende

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/7 – klik på billede –

Velkommen til Rævagervej 8, som er beliggende i den populære og aktive landsby Linde. Linde ligger blot få min. fra Randers, Harridslev og Spentrup. Den attraktive landsby tilbyder en masse fælles aktiviteter, kort afstand til indkøb, skole og gode busforbindelser til både Harridslev, Spentrup og Randers.

Her får du en stor fuldmuret ejendom til den pladskrævende familie med hele 212 m2 fordelt med 168 m2 i stueplan og 48 m2 på 1.sal samt stor garage med værksted på hele 35 m2. Hertil en ældre carport.

Stueplan: Stort bryggers med vaskefacilitetter, køkken med indbygningsovn, vinylgulv og direkte adgang til spisestue, stor vinkelstue med parketgulv og godt lysindfald, fordelergang som er adgangsgivende for resten af stueetagen, entre, badeværelse med gulvvarme, 2 soveværelser og trappeadgang til 1.sal.

1.sal: Stort repos, 2 store soveværelser samt et depot. I forlængelse af reposet er der et stort disponibelt rum, som sælger har brugt til mulitirum/spillerum – her er mulighed for at lave ekstra værelser eller en stor stue.

Søger I en rummelig villa med mange etagemeter, så er dette måske jeres kommende hjem.

Supplerende oplysninger:

Tag:Eternit
Ydermur: Røde mursten
Antenneforhold og internetforbindelse: Kabel TV
Kloakforhold: Vi henviser til ejendomsdatarapport
Afstand til skole og daginstitution: Spentrup & Harridslev
Afstand til indkøb: 10 min til Harridslev / 8 min. til Spentrup
Overtagelse: Flexibel…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rævagervej 8, 8981 Spentrup998.000 kr.4.475 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.816 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 212 ㎡Grund: 863 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1970

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x