Dyssehøjvej 20, 8981 Spentrup

Jennum, dyssehojvej 20 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Stråtækt idyl på lukket vej

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/7 – klik på billede –

På Dyssehøjvej, en stille og blind vej i Jennum, et lille bysamfund i udkanten af Spentrup by, sælges nu denne meget charmerende stråtækte ejendom. En lukket og hyggelig have med flere terrasser, p.plads, stor carport og masser af plads til bold og leg i haven.

Jennum, et lille bysamfund med 20-30 ejendomme med et godt sammenhold hvor man passer på hinanden. Der er ca. 2 km. til Spentrup by hvor man handler, går i skole, får passet børn, dyrker sport og meget mere. Til Randers er der ca. 6 km med cykelsti hele vejen.

En stor ejendom på 212 m2 i 2 plan med nyere tag (år 2000) med charmerende kviste med mange rummelige og sjælfulde rum. Ejendommen er opført i 1827 og er løbende moderniseret og vedligeholdt med elvist udskiftning af vinduer samt hoveddør.
Ejendommen lever fuldstændig op til den forventning man har når man søger en så charmerende bolig som denne specielle bolig rummer. Her er synlige bjælker / hanebånd med en højde på ca. 2 meter, her er bondehusvinduer, brændeovn på begge etager og man fornnemmer den gamle atmosfære. Ejendommen indeholder bl.a et stort vindfang med klinker, et nyere badeværelse, en hyggelig opholdsstue åben til stor spisestue med klinker. Et køkken i ældre stil, et stort bryggers, et værelse, et soveværelse med god plads. 1.sal med 3 meget store værelser samt en stue/aktivitetsrum med brændeovn.

Er drømmen det idylliske liv i landlige omgivelser hvor der ikke gåes på kompromis med afstanden til indkøb, skole og fritidsaktiviteter er dette lige stedet for dig.

Supplerende oplysninger:
Tag: Stråtag
Ydermur: Bindingsværk/puds
Antenneforhold og internetforbindelse: YouSee/TDC / mulighed for fiber
Kloakforhold: Separatkloakeret / Vi henviser til ejendomsdatarapport – ingen planer
Afstand til skole, daginstitution, indkøb: 2 km. i Spentrup
Overtagelse: Hurtigst muligt…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dyssehøjvej 20, 8981 Spentrup1.098.000 kr.5.279 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.938 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 212 ㎡Grund: 752 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1827

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x