Find alle boliger, der er til salg i Danmark

Du kan på koebhuspilot.dk platformen finde alle huse, lejligheder, sommerhuse og alle andre private ejendomme der er til salg aktuelt mens du søger. Du kan se et foto, prisen den er sat til salg til, du kan også få at vide hvornår seneste tilstandsrapport er fra, det kan være rigtig nyttig information. Hvad der står i tilstandsrapporten er ikke umiddelbart tilgængeligt da det er en privat rapport sælger har bestilt og købt, du skal be om at få adgang til den. Hvilket energimærke ejendommen er markeret med er direkte tilgængelig, da det ikke er en privat ting.

En vigtig ting du ikke finder på andre platforme er at du kan anmelde dine egne erfaringer og observation i forbindelse med et hus der er sat til salg. Det drejer sig pt om følgende forhold der kan anmeldes:

Tilstandrapport vurdering:
Støj:
energiMærke:
Mægler:
Boligopvarming:

Hvis du ikke syntes det er dækkende nok med de 5 markeringer kan du skrive noget tekst. Så snart administrator på koebhuspilot manuelt har gennemgået din anmeldelse vil den være synlig for andre eventuelle. Du skal bemærke det er alle former for anmeldelser der godkendes, både hvis du kun har positive 5 stjernede bemærkninger men også hvis du syntes der er skjulte og luskede ting der burde oplyses mere tydeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *