Aalborgvej 29, 9575 Terndrup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Håndværkertilbud på naturskøn og velbeliggende grund

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/3 – klik på billede –

Lidt nord for Terndrup har vi fornøjelsen at tilbyde dette meget reelle håndværkertilbud, der godt kan bebos, som det er. Men det er en ejendom, der er præget af tidens tand og trænger til modernisering. Alternativt kan huset rives ned med henblik på at bygge nyt, da den store grund – lige i udkanten af Terndrup – er ganske attraktiv.

Huset byder på hele 145 kvadratmeter, fordelt på to plan, samt en naturskøn og velbeliggende grund på hele 1.030 kvadratmeter. Det hele udbudt til en yderst attraktiv pris, der giver gode muligheder – uanset om det er en modernisering eller nybyg.

Huset opvarmes med en Baxi pillefyr, der er placeret i et lille udhus. Der er desuden en carport i tilknytning til huset.

Huset ligger lidt nord for Terndrup med gå- og cykelafstand til midtbyens butikker, og endnu kortere til skole og idrætsfaciliteter.

Terndrup er en aktiv by med 1.500 indbyggere og et godt udvalg af dagligvarebutikker, bager, apotek, blomsterforretning, pengeinstitut, kro plus meget mere.

Byen har egen skole fra 0. – 9. klasse, et flot Idrætscenter med blandt andet svømmehal samt et godt og varieret foreningsliv.

Der er cirka 30 kilometer til Aalborg – og endnu mindre til det nye supersygehus i Aalborg Øst. Desuden er der 12 kilometer til Hadsund og 11 kilometer til Skørping.

Det skulle glæde os meget at vise jer Aalborgvej 29 – massevis af kvadratmeter – både inde og ude – til en yderst attraktiv pris, så I kan forme jeres boligdrømme helt som I vil.
© EDC Carsten Bech

VARME
Villaen opvarmes med pillefyr

VAND
Villaen er tilsluttet fælles privat vand fra Terndrup vandværk

KLOAK
Villaen er tilsluttet mekanisk rensning med nedsivning iflg. BBR…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Aalborgvej 29 , 9575 Terndrup245.000 kr.1.637 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.155 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 145 ㎡Grund: 1030 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1877