Aalborgvej 30, 9280 Storvorde

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Smuk renoveret ejendom med dejlig lukket have.

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/3 – klik på billede –

Flot og charmerende ejendom beliggende i den hyggelige landsby Mou i naturskønne omgivelser. Huset har en rigtig god beliggenhed, både i det lille, levende bysamfund og i forhold til hverdagens nødvendigheder, og så er det simpelthen så flot vedligeholdt og indbydende.
Den hyggelige landsby Mou er attraktiv og har et super godt foreningsliv og fra ejendommen er der gåafstand til skole, sportsplads, børnehave og indkøb mm.
Husets kvadratmeter fordeler sig på forgang og med adgang til nyrenoveret gæstetoilet, med en superelegant og unik håndvask. Både toilet og forgang har gulvvarme og herfra er der adgang til en stor og hyggelig opholdsstue, med flotte gamle trægulve. Der er åbent til køkken/alrum med pæne lyse køkkenelementer samt en god spiseplads. Boligen har overalt fået opsat flotte træpaneler, gipslofter med stuk og det får virkelig boligen til at ose af hygge og charme. Boligen fremstår flot og indflytningsklar.
Baggang med gulvvarme og trappe til 1 sal. har i 2023 fået en kærlig hånd og fremstår flot nymalet. Igennem hele boligen går paneler på væggene og gipslofter igen, hvilket får den til at fremstå flot og gennemført. 1. sal indeholder 2 store børneværelser, badeværelse med badekar og bruseniche samt et stort soveværelse. Huset har ligeledes en god kælder med masser af plads til opbevaring, og der er nedgang til denne fra haven.
Til boligen er der ligeledes en 50 kvm. stor anneksbygning, hvor der er adgang fra husets store terrasse. Annekset indeholder et stort bryggers med vaskemaskine, god bord-/skabsplads, samt et badeværelse med bruseniche. Derudover er der et stort selvstændigt rum som giver masser af muligheder, lige fra hjemmekontor til krearum eller bare som ekstra plads, til når der kommer gæster på besøg. Derudover er der en god carport af træ samt en stor lukket have, hvor der er plads til sommerhygge på den store terrasse, men også godt skærmet af til naboer så der er plads til hund eller legeområde til børnene.
Ejendommen er løbende og vellykket renoveret, så I kan rykke direkte ind og hurtigt pakke flyttekasserne ud i en æstetisk bolig, som vil tiltale langt de fleste.
Mou by er beliggende Øst for Aalborg og med ca. 15 min. kørsel til det nye universitetshospital, samt gode busforbindelser til og fra Aalborg. Byen er ligeledes beliggende med kort afstand til lystbådehavnen, hvor drømmen om en lille båd er en realitet. Uden for byen er der en gokartbane og med få min. kørsel befinder du dig i det flotte naturområde ”Lille Vildmose”.
Drømmer I om at bo tæt på naturen, men alligevel i en super god landsby i kort afstand til Aalborg, så tag et kig på denne bolig som helt sikkert ikke skuffer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Aalborgvej 30 , 9280 Storvorde1.798.000 kr.9.173 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.941 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 190 ㎡Grund: 935 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1923Sidste tilstandrapport er fra: 24.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Aalborgvej 30