Aarøsund Landevej 128, 6100 Haderslev

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Helt privat og ugenert pragtvilla

Med en beliggenhed mellem by- og land ligger denne pragtvilla lidt tilbagetrukket, godt gemt og helt ugenert med en uovertruffen privat grund/have på ca. 1,5 hektar med sol dagen lang. Diskret udefra, men mindblowing, når huset kommer til syne. En overdådig, arkitektonisk og yderst moderne villa med lyse åbne rum, en skøn flydende overgang mellem inde- og udearealer, som forenes på smukkeste vis. Huset er gennem årene blevet total renoveret, en genial og gennemtænkt om- og tilbygning gør dette ”levehjem” hjem top funktionel og danner de perfekte rammer for at skabe en masse sjove og uforglemmelige minder. Huset fordeler sig over to etager og med en underetage, som er sjælden set magen til. Terrasseområdet er en særskilt oplevelse med et hyggeligt loungeområde og et stort delvis opmuret væksthus med masser af plads. Der er opført et stort garage- og hobbyværksted på i alt 153 kvm og en udnyttet tagetage på 113 kvm som bl.a. er indrettet med en seperat teenage/au-pair afdeling.

Ingen kompromiser, ingen oversete detaljer. Kort sagt, her er det perfekte hjem i de bedste rammer og omgivelser. Ejendommen er velegnet i en kombination med bolig og erhverv eller blot til pladskrævende hobbyaktiviteter.

Husets detaljegrad gør det umuligt at beskrive, så derfor henviser vi til vores fotokolage og husets plantegning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Aarøsund Landevej 128 , 6100 Haderslev4.750.000 kr.21.258 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.648 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 170 ㎡Grund: 14671 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1956

Der er ingen anmendelse på “Aarøsund Landevej 128

Annonce:
© købhuspilot 2022 - 2023 Proudly powered by WordPress | Theme: koebhuspilot by Silvia Tabanera.