Åbjergvej 12, 5464 Brenderup Fyn

5464 abjergvej 12 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

CHARMERENDE OG NATURSKØNT BELIGGENDE EJENDOM.

Drømmer I om det gode liv på landet, tilbyder denne ejendom sig som et rigtigt godt bud. Ejendommen “oser” af sjæl og hygge og er beliggende i en lille “flække”, ud til åbner marker og tæt på skoven.

Herligheden ligger med marker på 3 sider, og på en 4870 m2 stor velanlagt grund, der er anlagt med græs, buske og mange træer.

Selve ejendommen er en vinkelbygget bindingsværksejendom med stråtag. Ejendommen fremstår virkelig velholdt og er gennem årene, løbende moderniseret med stor respekt for ejendommens sjæl og charme.

Der er tale om en pæn og velproportioneret ejendom, med 120 m2 bolig i et plan, der fordeler sig på kombineret entre/bryggers med klinkegulv, gæstetoilet og stort pænt badeværelse, begge forbundet/adskilt med en bruseniche, lyst og funktionelt køkken, spisestuen med udgang til haven, rummelig vinkelstue. Gang med fordeling til stort værelse, samt gennemgangsværelse/walk-inn til godt 16 m2 stort værelse. Endvidere et depotrum og et lille disp. rum med udgang til haven.
Hele huet fremtræder lyst og venligt og er nemt at flytte ind i. der er gulvvarme i det meste af huset.

86 m2 udbygning med stor meget højloftet garage (plads til lift) og et frostfrit værksted.

Tilsammen danner ejendom og omgivelser, rammen om en hyggelig og atmosfærefyldt bolig til familien, der vil væk fra stress og jag og gerne vil bo på landet.
Ejendommen er beliggende i udkanten af et lille lokalsamfund, hvor man kender og hilser på hinanden. Der er kort afstand til god badestrand og de store skove i området. Der går skolebus ved døren og der er ca. 2 km. til by med skole, handel og foreningsliv, samt 5-7 min. kørsel til motorvej og hovedvej….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Åbjergvej 12 , 5464 Brenderup Fyn2.195.000 kr.11.456 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.832 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 120 ㎡Grund: 4870 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1827Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-07 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x