Abrikosvej 11, 4760 Vordingborg

4760 abrikosvej 11 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Klassisk sommerhus, med traditionelle rammer i det populærere Bakkebølle Strand!

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/7 – klik på billede –

Abrikosvej 11 byder på den ultimative afslapning, og det perfekte sted at tænde op i grillen, slukke telefonen og så bare slå benene op. Sommerhuset er diskret beliggende på en hjørnegrund til fredede arealer med god udsigt, og med delvis vandudsigt.

Det hele starter i et skønt, traditionelt sommerhuskvarter, hvor du finder frem til indkørslen af dit nye fritidshus. Herefter er der en stor indbydende have, hvor der er masser af plads til hængekøjen, diverse boldspil, børneleg. Er du også til hyggelige grillaftener, kan den solrige terrasse benyttes i fulde drag, og store dele af terrassen, kan solen nydes hele dagen!

Når du træder ind i fritidshuset, bliver du mødt af en lys entré, med et badeværelse på venstre side. Fortsætter man til højre, er der et godt køkken/alrum, som selvfølgelig munder ud i en dejlig stue/spisestue. Til sidst findes der et dejligt værelse. Huset opvarmes via nyere godkendt brændeovn og en luft til luft varmeveksler med lavt energiforbrug. Ud over hårde hvidevarer medfølger også diverse haveredskaber og møbler, en grill og en ny selvkørende plæneklipper købt i april i år.

Der er mange frugttræer på grunden, blandt andre æble-og pæretræer, kirsebær, moreller, blommer, spisekastanie. Området byder altså på en stor portion fred og ro, og med få 100 meter til vandkanten bliver det næsten ikke bedre, her er et skønt område med badebro. Er der enkelte dage man er til byliv, er der kun 6 min til Nyråd i bil, og 10 min til Vordingborg centrum, hvor du finder handelsstrøg, caféer m.m.

Er det dig vi skal byde velkommen? Ring til os på tlf.: 55985620….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Abrikosvej 11, 4760 Vordingborg895.000 kr.15.982 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.342 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 54 ㎡Grund: 1580 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1972

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x