Åbrinkvej 9, 7650 Bøvlingbjerg

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fin landsbyvilla – rummelig bolig med flot kig over landskabet

Der er nogle modsatrettede impulser i ordet “landsby”. For hvor går man hen, hvis man gerne vil ét ben i bysamfundet og det andet i naturen? Svaret er Bøvlingbjerg – nærmere betegnet Åbrinkvej 9, hvor I får en fin familievilla med et flot udsyn over landskabet ved Fåre Mølleå.

Huset ligger i udkanten af Bøvlingbjerg, og her er tale om et sted, hvor den slags virkelig betyder noget. I finder villaen for enden af en lille stikvej, og mens markerne ligger som en rolig barriere mod nord, gør åen det samme umiddelbart syd for matriklen. Her kan I kort sagt være helt jer selv, og egnens rige dyreliv bliver de eneste nysgerrige forbipasserende, I møder.

Spadserer I ned for enden af Åbrinkvej, er situationen en anden. En del af Bøvlings forretnings- og foreningsliv ligger samlet netop her, og trods sin landsbystørrelse byder byen på både skole, idrætshal samt institutioner, og den lokale Dagli’Brugsen ligger kun et par hundrede meter fra jeres hyggelige helle.

Den oprindelige ejendom var en traditionel, gulmuret 50’er-villa, som senere skiftede ham i slutningen af 90’erne. Man byggede til og udvidede boligen, som i dag tæller 143 m². Dertil kommer en mindre kælder på 40 m², som fremstår pæn og velfungerende med bryggers, fyrrum og en integreret garage. Den egentlige bolig følger en modificeret planløsning, og I kan uden problemer indrette jer med fire gode værelser. Samtidig har man prioriteret opholdsrummene højere end normalt, og I får dermed et stort, hyggeligt køkken-alrum og en dagligstue, som er endnu mere rummelig. Der er brændeovn i stuen, og endelig har I et badeværelse med bruseniche samt lyse klinker på gulv og vægge.

Når boligens beliggenhed overhovedet vedrører jer i det daglige, skyldes det haven. Med sine 1.085 m² er matriklen større end den gennemsnitlige villahave. Og den er tilsvarende hyggeligere og mere veletableret. Således har man anlagt flere gode terrasser rundt om huset, mens træer, buske og bede alle understøtter indtrykket af en farverig oase.

Vi glæder os til at se jer på Åbrinkvej 9. Kontakt EDC Lemvig for en fremvisning på telefon 96 63 40 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Åbrinkvej 9 , 7650 Bøvlingbjerg749.000 kr.4.711 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.218 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 143 ㎡Grund: 1085 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1959

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x