Åbrynet 17, 7430 Ikast

7430 abrynet 17 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Attraktivt boligområde tæt på naturen, skole og alle byens faciliteter.

Som noget helt enestående har I nu mulighed for at opføre drømmeboligen i nyt boligområde i Ikast. Herfra er du i gå afstand til Ikast Nordre Skole og afstanden til handlemulighed er kun ca. 2 km. Du er ligeledes tæt på offentlig transport, Ikasts overdækkede Strøgcenter, Sports campus, Guldminen, Ikast Complete, Tullamore Golf Club mm.

Er du mere til bare at nyde naturen, grænser området ned til storeåen og du kan gå ud i Tulstrup enge eller nyde en runde golf på den nærliggende golfbane. Der er også stor legeplads i Tulstrup, hvor familiens yngste trygt kan lege med områdets andre børn. Selv om naturen er tilstede overalt, bliver I alligevel tæt forbundet med stisystem til det centrale Ikast. Der er også let adgang til velfungerende infrastruktur med motorvej mod Herning, Ringkøbing, Holstebro, samt Silkeborg og Aarhus.

Her er der rig mulighed for både at opføre drømmeboligen og anlægge en smuk have i rekreativt område, hvor man mærker naturen på alle tidspunkter af året. Kig forbi og oplev hele herligheden med egne øjne.

Grundprisen inkluderer kloak,- vand- og el-tilslutning. Herudover skal der betales kr. 6.000,- inkl. moms til Ikast Vandforsyning ved byggeriets start.

Området opvarmes med fjernvarme….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Åbrynet 17 , 7430 Ikast945.000 kr.997 kr/㎡Ejer Udgifter: 925 kr/mdrHelårsgrundEnergimærke: GStørrelse: 0 ㎡Grund: 948 ㎡Antal værelser: 0Opført i: ukendt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x