Åbyvejen 40, 5881 Skårup Fyn

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Rummelig villa i det populære Skårup

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/3 – klik på billede –

På en dejlig fredfyldt adresse lige midt i Skårup, ligger villaen her. En køn rødstensvilla, helt enkel i sit udtryk, og med et indbydende strejf af noget genkendeligt. Det er den type villa som vækker gode minder hos mange af os. Ferier hos vores bedsteforældre, leg på værelset hos en god kammerat eller måske er det vores eget barndomshjem, minderne bliver vækket fra.

Villaen her har dannet rammerne omkring en dejlig familietid, og står nu klar til at byde nye beboere velkommen. Indretningen er uhøjtidelig og hyggelig, og villaen er fulgt godt med tiden. Her er dejlige lyse rum, og de 153 kvadratmeter bolig er godt udnyttet. Plantegningen er veltænkt på alle leder og kanter, så der er ikke gået nogen af de værdifulde kvadratmetre til spilde. Der er pæne og praktiske gulve i den overvejende del af boligen, og lofterne/vægge fremstår pæne og lyse rundt omkring i huset. Køkkenet er lyst og pænt, og med en indretning som giver en rigtig god arbejdsplads, også hvis I er flere om madlavningen. Stuen/spisestuen har en god størrelse, og får en ekstra dimension af husets terrasse, som ligger i forbindelse med. Huset byder desuden på 4 gode og regulære værelser, hvor forældresoveværelset ligger i forbindelse med badeværelse og danner således rammen om den separate forældreafdeling. De sidste 3 værelser er at finde i modsatte ende af huset, hvoraf der i forlængelse findes endnu et badeværelse. Afslutningsvis finder man et godt og praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteter. Herfra har man adgang direkte ud til husets muret garage på 38 kvadratmeter, hvor der er mulighed for at dyrke den pladskrævende hobby eller blot have plads til opbevaring.

Ejendommen er opvarmet med fjernvarme.

Den omkringliggende have er lige til at indrette præcis som I lyster. Her er for nuværende en velfriseret plæne, en dejlige terrasse og en stor, praktisk indkørsel med god plads til parkering.

Der findes mange gode grunde til at flytte til Skårup. Byen huser godt og vel 1.800 indbyggere, som nyder godt af det gode og trygge lokalmiljø og byens mange faciliteter. Børnene bliver passet i den lokale børnehave/vuggestue og fortsætter senere på den lokale skole som går fra 0-9 klasse. Fritidsaktiviteterne dyrkes i hallen, og indkøbene foretages i den lokale brugs. Er man pendler, kan motorvejsnettet over Fyn tilgås på 10 minutter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Åbyvejen 40 , 5881 Skårup Fyn1.845.000 kr.11.008 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.523 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 153 ㎡Grund: 986 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1979

Der er ingen anmendelse på “Åbyvejen 40

Annonce: