Æblevænget 44, 8520 Lystrup

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt, veludnyttet rækkehus i roligt kvarter

Rækkehuset ligger ganske centralt, så I hurtigt når Elsted Skole, børneinstitutioner og den lokale dagligvarebutik. Heller ikke idrætsfaciliteter, legeplads eller grønne, rekreative områder behøver I at gå langt for at nå i nabolaget, der er bundet godt sammen af et velfungerende stisystem.Boligen er indbydende, lys og velholdt. I bydes indenfor i et dejligt leverum, hvor køkkenalrum og stue er fint integreret. Køkkenafdelingen er velindrettet med blandt andet en integreret kaffemaskine fra Miele og en funky sort køkkenø, mens der er god plads til både spiseafdeling og sofaafsnit i den hyggelige stue. Der er fine lysindfald via de store sydvendte vinduespartier, ligesom der er udgang til havens hyggelige terrasse herfra.I får også to gode værelser og mulighed for at etablere et tredje ved behov. Dertil et lyst badeværelse med bruseniche samt vindue oppe under taget. Så I kan kigge på himlen, mens I får vand i håret. I det rummelige bryggers er der plads til vaskefaciliteter, ligesom I får en ekstra ovn og rigtig meget opbevaringsplads bag de hvide skabsfronter. Der er direkte adgang til bryggers fra garagen, ligesom der er udgang til terrassen herfra.Udendørs venter en velanlagt og hyggelig have. Der er parkering til et par biler eller tre foran boligen, mens den ugenerede baghave byder på en stor, solrig terrasse, bede med buske, stedsegrønt og sågar et par palmetræer, som I får glæde af i haven. Bagerst i den lukkede have venter en hyggelig, overdækket terrasse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Æblevænget 44 , 8520 Lystrup3.199.000 kr.29.772 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.484 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 92 ㎡Grund: 474 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1977

Æblevænget 44, 8520 Lystrup

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk enderækkehus på eftertragtede Æblevænget

Åbent hus med tilmeldingskrav 17/11 – klik på billede –

Ejendommen
Velkommen til et enderækkehus i absolut særklasse og velkommen til adressen Æblevænget 44. Vi befinder os i det eftertragtede kvarter omkring Æbleplantagen, med grønne arealer som nærmeste nabo, hvilket giver et frirum. Beliggenheden er det perfekte udgangspunkt for både familier og enlige med indkøb, skole og fritidsaktiviteter indenfor gåafstand. Dåbsattesten hedder 1977, men i 2009 har rækkehuset fået en make-over, hvor det er blevet totalrenoveret. Rækkehuset byder på en skøn og opvokset have, og området ved Æblevænget byder på flere legepladser og grønne områder. Til boligen hører desuden en unik garage i forlængelse af huset, med en rigtig god kælder med masser af opbevaringsplads.

Indretningen
Fra første sekund du træder ind ad hoveddøren, bliver du mødt af den overdådige renovering tilbage fra 2009. Her er eksklusive massive bambusgulve, som pryder størstedelen af boligen, kombineret med et fantastisk køkken fra Jacob Jensen og KVIK, som giver et eksklusivt udtryk til rummet. Rækkehuset er velindrettet med en rummelig og indbydende vinkelstue, som ligger i åben forbindelse med køkkenalrummet. Her er plads til at samles med venner og familie, hvor der kan tilbringes mange hyggelige stunder. Køkkenøen kan danne rammerne for mange timers kogekunst, omkring den store granitbordplade. Køkkenalrummets store vinduesparti ud mod haven giver et fantastisk lysindfald, her kan skydedørene åbnes helt op, og dermed lade lyset og solens varme trænge helt ind i huset. Boligen er i dag indrettet som egoistbolig med et soveværelse samt walk-in-closet, men ønsker man et ekstra værelse, vil det være oplagt at inddrage vinklen i stuen til dette formål. Husets badeværelse er med væghængt toilet og flotte lyse klinker. Fra køkkenet er der adgang til bryggers, som er særdeles veludnyttet med både køkkenplads samt masser af opbevaring. Herfra er der adgang til husets garage med el-port, samt nedgang til kælderen. Som en ekstraordinær detalje kan nævnes det integrerede Beolink-system.

Området
Området er et populært område i Lystrup, men kort afstand til indkøbsmuligheder, daginstitutioner og idrætsfaciliteter mv. Fra ejendommen er der blot få meter til Elsted Skole, hvorfor det er helt ideelt for børn eller børnebørn at komme sikkert i skole herfra. Her er man omgivet af skønne grønne områder, hvor man kan gå hyggelige ture. Lystrup har gode offentlige transportmuligheder med gode bud- og letbaneforbindelser ind til Aarhus og Djursland….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Æblevænget 44 , 8520 Lystrup3.495.000 kr.32.527 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.456 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 92 ㎡Grund: 474 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1977Sidste tilstandrapport er fra: 05.11.2022 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x