Agerskovvej 12, 7400 Herning

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Moderniseret ejendom på lukket stikvej

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/3 – klik på billede –

Huset er i årene 2007-2021 blevet renoveret således at du i dag får et hus, hvor alle rum er blevet sat gennemgående i stand samt er tag og vinduer skiftet. Huset er en flot rød tråd, hvor alt passer godt sammen.

Huset blev opført tilbage i 1907 og blev skalmuret med hvide sten i 1973, det er rummeligt og fremstår pænt og moderne overalt. Entreen og bryggers er med store grå klinker, hvidt inventar og gulvvarme. I bryggerset er der god plads til overtøj og dagligdagens vasketøj. I denne del af huset er der viktualierum og et stort badeværelse samt udgang til udestue.

Køkkenet er et Kvik Mano fra 2015 med ekstra dybe skuffer. Op ad køkkenet ligger den store vinkelstue med planke laminatgulve, gulvvarme, højt til loft med stuk og hvide glatte vægge. Der er i øvrigt udgang til sydvendt træterrasse.

1.salen består af 3 store soveværelser, walk-in closet og badeværelse. Der er ekstra plads på værelse og badeværelse, da der er lavet kviste. Der er ligeledes gulvvarme på 1.salen og lofterne er til kip med de originale hanebånd og spær, som virkelig giver et charmerende og stilfuldt udtryk.

Dette hus er virkelig gennemført og bør opleves….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Agerskovvej 12 , 7400 Herning2.195.000 kr.11.312 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.111 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 180 ㎡Grund: 789 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1907Sidste tilstandrapport er fra: 20.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Agerskovvej 12

Annonce: