Agersøvej 2, 4220 Korsør

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Etplansvilla med central beliggenhed

På Agersøvej 2 i Korsør finder I denne etplansvilla fra 1964, som rummer 134 kvm samt en grund på 829 kvm. Her bosætter I jer tæt på alle hverdagens praktiske faciliteter og grønne åndehuller, og selve hjemmet passer godt til familien, som får tre værelser, et badeværelse, et gæstetoilet, et bryggers, to stuer og et køkken. Alle hverdagens faciliteter kan nås enten til fods eller på cykel, da der kun er én kilometers radius til det hele. Tættest på har I busstoppestedet og indkøbsmuligheder, mens I dernæst finder dagstilbud og skole. Korsør Nor og de naturskønne arealer, der omkranser det, er ligeledes inden for gåafstand. Derudover kan I nå den hyggelige bymidte på en kort cykeltur. Udefra præsenterer villaen sig nydeligt med de røde mursten og hvide vinduesrammer, og for enden af indkørslen står en muret garage. I træder indenfor via entréen, som også fungerer som fordelingsgang til de tre gode værelser, gæstetoilettet og badeværelset. Ret fremme har I den store stue, hvor sildebensmønstrede gulve, akustikloft og et dejligt lysindfald skaber en indbydende stemning, og i køkkenet er der skakternede gulve samt pæne, hvide fronter. Den anden stue findes mellem bryggerset og badeværelset, og den kan let fungere som et kontor eller krearum.For enden af den store stue er der dobbeltdøre ud til den sydvendte terrasse, hvor solen skinner fra morgen til aften. Udover terrassen får I også glæde af en nem græsplæne samt fin beplantning, som skaber en rigtig hyggelig stemning sammen med flagstangen, som sætter prikken over iet. Lyder det som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Agersøvej 2 , 4220 Korsør1.450.000 kr.10.339 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.425 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 134 ㎡Grund: 829 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2023-03-11 check den her

Agersøvej 2, 4220 Korsør

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Dejlig rødstensvilla i Korsør Syd

Vil du gerne bo i Korsør Syd tæt ved centrum, indkøb, børneinstitution, skole, 500 meter til Korsørs bedste badestrand og ca. 1 km til Korsør lystskov. Så byder EDC Korsør dig velkommen til denne velholdte og moderniserede rødstensvilla.

Boligen byder på alt hvad børnefamilien skal bruge i deres hverdag, indgang via et godt stort bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler. Ejendommen har i dag naturgas men fjernvarmen er på vej i 1. halvår 2023. Ejendommen køkken er et lyst elementkøkken fra HTH med masser af bordplads og åbent mod den rummelige stue med akustiklofter og skønt lysindfald og udgang til stor helt ugenert sydvendt flisebelagt terrasse, hvor det er oplagt at nyde solen og duften fra grillens varme kul på en skøn sommeraften.

Boligen værelsesafdelingen har fordelingsgang til soveværelse 3 gode værelser det ene med walk-inn. Til boligen er der både godt badeværelse med bruseniche, samt gæstetoilet.

Til ejendommen er der en skøn ugenert have samt flisebelagt indkørsel og 25 kvm. garage samt et ekstra udhus.

Snyd ikke dig selv for en fremvisning af denne skønne bolig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Agersøvej 2 , 4220 Korsør1.375.000 kr.9.804 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.306 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 134 ㎡Grund: 829 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1964