Agertoften 13, 4682 Tureby

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot istandsat villa med solceller

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/6 – klik på billede –

Direkte tog til København H fra Tureby St. – Solceller med batteripakke – Lave forbrugsomkostninger – Flot istandsat.

I et roligt og lukket villakvarter ligger Agertoften 13. Her får de nye ejere glæde af en flot istandsat ejendom med solceller og batteri som bidrager til ejendommens lave driftsudgifter. Ejendommen ligger i den hyggelige landsby Tureby. Fra ejendommen er der blot en kort gåtur til den til lokale skole, daginstitution og togstation med gode forbindelser til Køge og videre til København. Turen til Køge klares på blot 10 minutter.

Ejendommen præsenterer sig indflytningsklar og flot istandsat. Døre og vinduer er løbende skiftet i perioden 2015-2021 og via nyere hoveddør nås ejendommens lyse for-delingsgang, hvorfra der er indgang til villaens nydelige badeværelse med brus og gulvvarme.

Fordelingsgangen leder videre til ejendommens store lyse stue/køkkenalrum, som især udmærker sig ved et virkelig flot sildebensparketgulv fra 2018 og et stilfuldt køkken fra 2016. Her skal nævnes at dele af køkkenets hårde hvidevarer er skiftet ud i 2021 til en samlet pakke af meget høj kvalitet.

Når mørket falder på, tilføjer den murede pejseindsats en naturlig varme og hygge i den dejlige stue og fra stuen er der udgang til skøn udestue som forlænger sæsonen med masser af lys.
Stueplan indeholder ydermere flot soveværelse med samme lækre sildebensparketgulv som i stuen. I stueplan finder man ligeledes stort bryggers med masser af skabsplads og vaskefaciliteter.

Ejendommes første sal indeholder 2 store værelser og stort møblerbar repos, med flot trappe som adgang imellem de to plan.

Haven er indrettet med flere gode læ kroge og solterrasser. Sælger har indrettet væksthus i forlængelse med den store garage og skøn køkkenhave….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Agertoften 13 , 4682 Tureby2.995.000 kr.19.052 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.552 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 150 ㎡Grund: 758 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1973

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x