Åglimt 39, 7800 Skive

7800 aglimt 39 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt og rummelig – Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale.

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/11 – klik på billede –

Spændende og indflytningsklar villa med masser af plads til familien. Beliggende i Mogenstrup, ca. 15 km syd for Skive, i hyggelig oplandsby med børnehave og idrætsforening samt gode offentlige transportmuligheder. I øvrigt tæt ved Karup Å.
Villaen fremtræder velholdt og indbydende. Boligarealet udgør hele 196 m², hvoraf de 87 er på 1. sal. Tilhørende carport og udhus, i alt 35 m². Opvarmes med fastbrændselsfyr. Luft til vand varmepumpe er installeret på lejebasis, med mulighed for fortsættelse heraf.
Grund på 962 m² med praktisk stenbelægning til carport samt rundt omkring huset, til en skøn overdækket terrasse. Have med hæk i skel og udlagt med plæneareal og enkelte bede.
Ejendommen er opført i rødbrune sten med eternittag, stort set nyere lavenergivinduer i hvid og beklædningsbrædder er i vedligeholdelsesvenlig Hardieplank mod syd.
Boligen er indrettet med entre med adgang til stort badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Herforuden er der adgang til rummeligt soveværelse, stue samt spisekøkken.
Køkkenet er med nyere, hvidt inventar, spiseplads og dejligt lysindfald – du har kig til vejen. Rummeligt bryggers. Stue med stort vinduesparti og udgang til sydvendt terrasse.
Alle lofter i stueplan er hvidmalede rustikbrædder, og overalt fremtræder stueplanet lys og indbydende.
Fra entreen er der trappeløb til 1. sal med repos samt 4 gode værelser. 1. salen er med 4 nyere ovenlysvinduer samt 1 gavlvinduer mod syd. To vinduer mod nord er af ældre dato, som dog ikke trænger til udskiftning. 1. sal trænger til ny gulvbeklædning.
Alt i alt en villa med god planløsning og lav husleje.
Yderligere information om villaens nærområde kan ses på følgende link www.mogenstrup.dk….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Åglimt 39 , 7800 Skive495.000 kr.2.580 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.635 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 196 ㎡Grund: 962 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1978Sidste tilstandrapport er fra: 2023-12-14 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x