Ahornvej 2A, 6500 Vojens

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Rækkehus i Hammelev med en spændende indretning.

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/5 – klik på billede –

Her bliver du præsenteret for et spændende rækkehus, som ligger i Hammelev tæt på det idylliske og naturskønne område ved Tørning Mølle.

Boligen rummer hele 180 m² fordelt på et plan, hvor du fra entréen træder ind i den rummelige stue med brændeovn. Her er der også store vinduer, som lader masser af naturligt lys strømme ind i stuen og gennem den dobbelte franskedør er spisestuen med udgang til terrasse. I forbindelse hermed er et soveværelse med tilhørende walk-in-closet og et badeværelse. Køkkenet er med lyst og nydeligt inventar, og videre herfra bevæger du dig via fordelingsgangen til et værelse, et badeværelse og et bryggersområde. I denne afdeling er der nogle gode hobby- og opbevaringsrum.

Udenfor er der en velanlagt forhave og så har du en hyggelig gårdhave med overdækning og dermed har du her din egen lille oase her. Endvidere er her anlagt en køkkenhave med drivhus, der giver masser af muligheder.

Rækkehuset er beliggende få minutters kørsel fra det sydjyske motorvejsnet og Haderslev by. Hammelev er et særdeles attraktivt område for dig som værdsætter at bo med særdeles gode muligheder for at komme ud at nyde naturen. I gåafstand fra villaen ligger både Pamhuleskov, Stevning Dam samt Tørning Mølle, det er altså et område med mulighed for at gå lange ture, motionere i skoven eller fiske i de mange små søer i området. Derudover er her en vuggestue, børnehave og skole. Busforbindelse hver ½ time til Haderslev og Vojens. I Hammelev har de et fantastisk godt foreningsliv for såvel børn som voksne. I fritiden er der i Hammelev en hal, keglebane og motionscenter. Derudover er der også kunstgræsbane og idrætsanlæg, rideskole og meget mere. Hvert år har de i byen en hyggelig byfest, Hammelev løbet, børnecup, store fodbolddag, gadefodbold og meget mere. En by skabt til børnefamilien – kom og vær med – her er fedt at bo….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ahornvej 2A , 6500 Vojens895.000 kr.4.590 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.984 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 180 ㎡Grund: 994 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1970

Der er ingen anmendelse på “Ahornvej 2A

Annonce:
© købhuspilot 2022 - 2023 Proudly powered by WordPress | Theme: koebhuspilot by Silvia Tabanera.